Wednesday, October 15, 2014

Tipu Syarikat Bas

Ini betul2 lawak.. aku tak berenti gelak sepanjang hari.. jilaker betui!! Hahahahahahahahahhahahahaha

13 comments:

  1. bangang tahap gaban dah nie...hahahaha...aku tunjok kat laki aku mlm tadi yg hang up kat IG...mengekek laki aku gelak...

    ReplyDelete
  2. mak aiiii , menipu tahap otak dekat lutut nie=D hahahhahaha

    ReplyDelete
  3. huahuaahahaaaaa..... meh cik Bedah tolong ketawakan.....

    ReplyDelete
  4. mak aiii....betul betul genius budak nie...adehhh

    ReplyDelete
  5. Sape yang kene padan muka sape ni?..haha memang kelako..

    ReplyDelete
  6. Tak tau nak komen apa...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Hehehhehe kalu husband ju baca ni sure ketawa berdekah2...sebenarnya kalo dh beli tiket tak naik pun syarikat bus tu tetap kayo hahahhahaha ada dia kesah ko tak naik hahahhaha aduyaiiiii nak copy la gambar ni tunjuk kt suami...sure dia nak share kt fb dia hahahhahah...kak zaza ni tweet ni kelakar la adoyaiiiiiii

    ReplyDelete
  8. Dah viral dh benda nie..kt fb byk lagi zaza.. mmg pecah perut baca..=D

    ReplyDelete
  9. hahhah...mmng sengal tahap gaban! hahah...

    ReplyDelete
  10. ok hahahaha tak menahan la kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah