Wednesday, September 25, 2013

Wednesday

Floating Car

59 comments:

  1. alamakkk...kerete sapa pulak tu...terbabas

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau kereta sapa..jumpa masa lps parking kereta.. dah lama dah

      Delete
  2. Replies
    1. tak tau siapa.. tapi owner dia ppuan..
      dia tersalah bajet nak masuk parking.. nasib baik tak terlajak ke gaung.. perghh

      Delete
  3. eh pelik bebeno kedudukan kereta ni ekk. heppy wednesday kak zaza ^_6

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik tapi benar.. hehe
      happy wednesday too Lieya.. ;)

      Delete
  4. telajak perahu bleh diundur klu telajak kete?? ^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambungan... terlajak kereta nasib baik tak terbalik ke gaung.. ;P

      Delete
  5. keta sapa..?? alahai... nasib baik tak terjatuh terus... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu kereta siapa.. lady owner yang nak parking tp salah bajet.. huhu

      Delete
  6. Eh...awat tu zaza...huhu..pemandu dia ok x

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia terlajak Rine.. hahaha
      driver ok.. dia dapat keluar dari pintu driver hehe

      Delete
  7. Sikit lagi terjunam tu Zaza...
    Kena curi dah ditinggal ke apa ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kakzakie. nasib baik lah
      dia salah bajet nak masuk side parking kak

      Delete
  8. terlajak tekan pedal minyak agaknya

    ReplyDelete
  9. uish ngeri tu...macam dari atas bukit tu...adoi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dari atas bukit..sebelah tu curam..

      Delete
  10. Bahaya betul kalau bab2 cam gini, risau nengoknya...

    ReplyDelete
  11. Ayoyo! Mungkin dia nak tukar tayar belakang tu kot!
    Ini mesti pemandu wanita...hahaha

    ReplyDelete
  12. ya Allah...ape kes ni zaza...scary tgk ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe salah bajet daaaa.. salah amek side nak parking namanya :p

      Delete
  13. Alamak bila baca komen rupernya bukan kereta mama zaza...nsb baik...haish kalu kancil umi Qi mau yer masuk gaung dah cenggitu hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukannnnn.. kalau kereta Zaza yg sangkut mcm ni, harus Zaza buat karangan kat entry ni Umi oii hahahha

      Delete
  14. akak punye entry gambar cenonet tu berpuluh2 komen dtg. tabik spring la kak.. jom nanie blnja aiskrim ^_^

    ReplyDelete
  15. pandainya dia parking...sapa la nyer keta ni zaza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mmg pandai sgt.. Zaza tak kenal siapa.. tp lady owner

      Delete
  16. Wahh.. terbabas dari jalanraya. Kereta sapa la nih. Hehe

    ReplyDelete
  17. Bantai lap sampai masuk gaung. Haha. Siapa punya ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau lah siapa.. lady driver haritu terjumpa masa park kat tmpt yg sama

      Delete
  18. kesian kat kereta tu. huhuhu, tak pasal-pasal glemer masuk blog zaza ^ ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha glamour & jd pengajaran. kena sll berhati2 :)

      Delete
  19. ni kes tk trik handbreak ke ape ni? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia salah bajet nak masuk side parking daaaa.. ehehehe

      Delete
  20. Mintak dijauhkanlah cik Jah oi........

    ReplyDelete
  21. bahaya kan? hurm kawasan bukit lak 2 hurm nasib baik kan ? kalau x huhu

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum..
    Ni Zaza kawan Shida Rashid, wife Ali eh?
    Blogger jugak yer.. Selalu nampak u komen kat FB shida.
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam..
      Yer saya Zaza kawan baik Shida wife Ali.. =)

      Delete
  23. uii,,, takuntnya, kalau terjunam gi mana sih...

    ReplyDelete
  24. Ngeri tgk..nasib baik driver tak pe2 kan.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah