Sunday, February 23, 2014

Menang Katanya


Macam real je kannn... boleh percaya ke ni??? Aku rasa kalau korang pun mesti was2 nak percaya kannn?? 

Kalau betul lah ni.. makcik kayo nak oiiii!!! hahahhaa.

50 comments:

  1. Wow! Cik Jah! Terus jadi jutawan segera nih! haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.. Boleh belanja orang kampung hehe

      Delete
  2. hahahaha...dah 3x dpt emel serupa nie...kekadang masok kat emel jabatan...gila apa ntah...mls nak baca...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X ada motip sangat email2 mcm ni kannn hehe

      Delete
  3. heheh,..sy pun dapat email ni kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ingatkan akak sorang je dpt.. Moon pn dpt jg. Heehe kayo!

      Delete
  4. kalau betul nie ,boleh pusing satu malaysia gamaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luar dari malaysia pun boleh KSD.. hahaha

      Delete
  5. Tak cayeeeee..... byk sgt email gini masuk inbox...huuuu...

    ReplyDelete
  6. Selalunya through email nie memang susah sikit nak percaya..tapi kalau betul rezeki mana tahu kan.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bnyk je email spam yg Zaza dpt b4 dis..
      Tp ini nampak real sgt2.. Tanjat kita hehe

      Delete
  7. kalau betul aku dah bersila tepi ko ajak pegi bercoti sama..ehh..ko la belanja ko kaya kannn!hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha giler kau ni kann. Kalau aku kaya aku x mo bawak ko Wa.. Buat perabeh duit aku je nnt.. Hahhhahahahaha

      Delete
  8. Tak der maknanya. Aku banyak kali dpt email mcm nih. Tak kosa nak layan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.. Mula2 excited jg aku..
      Bila tgk dia suruh aku bg personal information, mmg babai lah aku x layan..

      Delete
  9. Hahahahhahaha lawak tau mama zaza buat lawak hari ini hehehhe hilang segala menda monday blues....selalu sgt umi Qi dpt email spam cm tuh zaza...kelakar pun hada...delete je zaza...jgn reply apa2...bahaya nanti dia leh trakker our personel information...weeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah Umi QI.. I akan lebih berhati2 lepas ni.. Hehehe

      Delete
  10. selalu dpt email camtu... kalau betul dah jadi billionaire dah akk ko ni...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha akak ku kayo lah mcm tu :-P

      Delete
  11. hmmm. sukar utk percaya kan kak.. :) nmpak macam real tapi mesti ada sesuatu yang tersembunyi di sebalik nya. bukan sng2 depa nak bagi dt ni kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg lieya.. So far email2 mcm ni mmg susah kita nak percaya..

      Delete
  12. hah..kalau dapat..bak sini barang se'pound 2. tak banyak..sket je..heheh

    ReplyDelete
  13. Eh mana lah tau kali ni betul2 jadi OKB..

    ReplyDelete
  14. Klu KA deletakan aje.. byk dh dapat email mcam ni dan sewaktu dgnnnya

    ReplyDelete
  15. Lepas tu ada hidden charges.. kena bayar certain amount baru leh dapat barang tu..
    eem.. takpe.. buat permulaan meh kita sama2 verangan bersama.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2.. Market strategy nak kenakan org..
      Haha jommm berangan sampai duit x datang bergolek kikiki

      Delete
  16. Macam email dari scammers je. Spesis email scam dari Nigerian Prince'. Lagipun, setahu saya, HQ Google kat California, US.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha dah terang lg bersuluh penipuan email ni kannn

      Delete
  17. Bunda pun pernah dapat email2 macam tu...bunda ignore jer...

    ReplyDelete
  18. hehe pandai dia taktik kali ni.. email pun dari gmail.. of course from google.. tapi better anta email kat team google US or report ke SKMM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau org yg x reti mmg dah kena tipu lah gamaknya..

      Delete
  19. Jangan cari pasal Zaza...banyak sgt scam cam gini zaman sekarang ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer kak.. Saya dah delete pn email ni..

      Delete
  20. saya kalau email mengarut ni, kasi delete je..hehehe

    ReplyDelete
  21. trylah reply..manalah tahukan..hehehhe...banyaknya SPAM je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu jgn cari pasal suruh reply Ema.. Takut dibuatnya..

      Delete
  22. macam² email spam skang ni..kalau betul² memang untung sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi orang kaya akak fiza oiii heheh

      Delete
  23. Spam gini memanh selalu merapu kat email kite..geram..siap mensng juta2 tu yang tak menahan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha main juta2 je nak kasi org kaya

      Delete
  24. kalaulah betul betul kan best.. hihihi

    ReplyDelete
  25. SPAM...biasalah..mcm2 diorang ni nak menipu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah.. Mcm2 cara nk pedaya org.. Huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah