Saturday, February 15, 2014

Top Commenter & Ole-Ole Bali

Pukul 3.30 pagi tak membuta lagi.. kes nak bayar hutang BW kat blog korang.. lately ni akak bizi dik.. plus dua hari tak sihat.. migraine attack dikala bulan mengambang.. tu yang seminggu tak keudara.. yang mana aku tak sempat menyinggah lagi tu slow2 Kak Jah akan knock knock pintu blog korang nanti yer =) sambil2 tu sempat lah aku buat satu entry ni. Cerita2 lain masih lagi tersadai dalam draft.. tunggu masa je nak publish.

Semalam received dua envelope.. gigil jer tangan aku nak bukak envelope yang aku dapat. Actually memang dah tau dari siapa pun.. tapi dalam envelope tak tau pulak apa isi kandungan yang ada. Tak mungkin lah ada bom dalam tu kannn.. hahaha. Khamis haritu aku MC.. bila masuk opis semalam, Ah Soh cleaner kat opis aku kasi dua envelope ni.. aku tanya kat dia bila envelope ni sampai.. dia kata harini.. ohhh means dat semalam lah ketibaannya. 

Cik Bedah bizibodi nak tau lah tu kannn??? Ok lah aku tunjuk kat korang yehh.. 

Book mark yang comel ni dari Kak Long Divassss sempena top commenter aku di blog http://suriaamanda.blogspot.com/ nampak sangat aku yang bizibodi sebenarnya kannnn.. tu yang jadi top commenter hehehe. Ehh sukati lah nak jadi bizibodi pun.. janji dapat meramaikan kawan walaupun di alam maya ajoss ;)

Big thanks to SA (hug you dip dip) sebab menghargai readers dia.. Kak Jah is suka benau kalau ada orang menghagai diri Kak Jah yang comel ni.. terasa diri ku begitu berharga.. hahahaha.

Yang kedua.. Ole-ole dari Bali uolls.. Fridge Magnet ni dari adik sayang Lieya Von Jay dari blog http://mystiquelolita3298.blogspot.com/ baru pulang dari Bali katanya ya buk?? hehe.. terima kasih banyak2 Lieya sebab ingat jugak akak hang yang jelita ni.. muahahahaha.

Semoga dengan pemberian macam ni dapat mengeratkan lagi persahatan kita dialam maya.. kalau ada jodoh boleh lah kita berjumpa suatu hari nanti.. InsyaAllah =) Korang kalau nak berkelanan dengan mereka2 sila lah ke blog diorang yer.. boleh meramaikan lagi kawan2 di alam maya.

Thank you & I Love uolls =)

27 comments:

  1. Waa kemain kak jah dapat hadiah...cecvomey lak tu. .teringin gak jumpa zaza yang jelita nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe rejeki orang nak kasi Lizz ;)
      jom2 kita jumpa.. nnt Lizz dtg KL boleh kita coffee2 ;)

      Delete
  2. Wah...dah dapat ole-ole dari Jogja, dapat pula ole-ole dari Bali!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu ole2 dari BM pulak lepas ni hehe

      Delete
  3. waaa... bestnya kak jah dapat gift yg homeyyy macam kak jah ni ^___^ smga kak jah sihat sentiasa ek rindu dgn celoteh kak jah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rejeki org nak kasi..
      rindu yer... tunggu eh cerita lain akan menyusul hehe

      Delete
  4. Congrats kak..murah rezeki Kak zaza...Ape pun take care kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih Fiza.. ;)

      Delete
  5. Inilah dia rezeki zaza....seronok bila blogger saling menghargai mcm ini...terasa mcm Umi Qi pun turut rasa gembira tuh sampai pada julia jugak tau zaza....alhamdulilah, yg penting sama-sama terhibur baca entry kawan2 yg lain....we all support u zaza....pedulikan suara-suara sumbang belakang tadbir tuh ye... :)

    ReplyDelete
  6. Best bes best... :-)
    Lama dah tak dpt hadiah dr kengkawan maya, dl aktif bw n komen, skrg nk limited time lah..huhu..
    Pepun tahniah!

    ReplyDelete
  7. patutlah lama tak maii.. wow, canik semua cemderahati yg diterima.

    ReplyDelete
  8. akak yang jelita ? hikhikhik. setuju sangat .. kalau kena gaya memang dah jadi pelakon ... sebab muka tu ada tanjak dah .. hikhikhik... u are welcome kak.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Tahniah zaza.. tunggu ole2 dari I pulak yer..;)

    ReplyDelete
  10. wow...ole2 dari luar negara..beh nya...

    ReplyDelete
  11. Sekarang dah tau? Sapa yang bizi body sebenar eh? hehe.... Tahniah Zaza...ko mmg bizi body...
    Patut pun tak nampak bayang minggu lepas...tak sihat yeh....sian weyh...meh kak Bedah picit kasi keluar otak tu hehe

    ReplyDelete
  12. untung ler dapat hadiah... :)..jeles mak jah tau..

    ReplyDelete
  13. walaupun kecik tapi membawa erti yang besar buat pemberi dan penerima.. ;)

    ReplyDelete
  14. Aik...acaner leh x perasan entry ni eh...haha...jgn serik singgah tau...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah