Thursday, March 27, 2014

Blogger Award 2014 - Dibawah Oleh EH!

Calling sangattttt.. padahal calling aku kat pesbuk je tadi.. hahaha. Thx Izwa coz calling2 aku untuk join contest ni.. nasib baik ko bagitau.. kalau tidak memang haram aku tak tau pasal contest ni. 

Ada chance menang hadiah menarik.. Aku memang gemar pakai jeans.. tak kira short pant, hot pant, long pant, overall ke apa saja yang melibatkan jeans.. Sebagai bahan bukti yang aku suka pakai jeans, kat bawah nanti aku maklampirkan gambar2 aku & denim yer.. tapi gambar aku pakai hot pants aku tak nak lah lampirkan kat sini.. karang ada yang ngutok aku pulak. Not gud begitu. Tapi kalau ada yang pernah ternampak gambar aku pakai hot pants dalam entry2 lepas, itu kira rejeki korang lah.

Sila join cepat sebelum korang menyesal dikemudian hari.. 
Nak join?? picit SINI

So far ini fav jeans aku.. brand jeans aku ni sama macam apa yang EH! anjurkan.. which is Guess

Seluar pendek ni antara collection jeans yang menjadi fav aku juga.

 Short skirt pun fav aku juga.. bila aku pakai denim skirt macam ni aku feel aku sangat feminin.. haha.. padahal perangai sangat childish lagi.. phuii ;P

Jeans ni tak fav sangat sebab masa aku beli last year pinggang aku agak besau.. sekarang pinggang aku dah mengecut sikit. Bila nak pakai jeans ni aku kena pakai belt.. Pakai pun dah macam aku lilit tali kat perut je.. hahaha.. 

Note : Pertandingan ini terbuka kepada semua penulis blog perempuan berumur 16 tahun & ke atas yang tinggal di Malaysia, yang telah secara aktif menulis blog sekurang-kurangnya sejak enam bulan lalu. Keputusan hakim adalah muktamad dan EH! berhak untuk menolak atau membatalkan penyertaan yang tidak lengkap. Sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan. Kakitangan Blu Inc Media Sdn Bhd dan semua penaja, dan ahli keluarga terdekat mereka tidak layak untuk menyertai pertandingan ini. Saya juga sudah membaca dan bersetuju dengan Terma Servis kami.

10 comments:

  1. Bnyk gilerrrrrrr weh jenazah ko..kalah ar aku mcm nie!hahahahahaaa...

    ReplyDelete
  2. Kemahen lg..guesss tuhhh...yeahhh

    ReplyDelete
  3. Tak adil betul Majalah EH! ni. Open untuk blogger wanita je, blogger lelaki macam mana? Huhu. Kami pun nak jugak bercerita tentang seluar jeans. Hehe

    ReplyDelete
  4. Gud luck kak ngah...ala...kak long suka MNG..koleksi byk MNG jer...levi's ada la...ish....

    ReplyDelete
  5. macam2 ado...macam makcik ni ha...ado sluar jeans panjang jo...skirt x ado...apo2 pun...gud luck yo cik jah..

    ReplyDelete
  6. wa guest kot.. brandednya..kakak kita ni..he..he.. good luck sis :P

    ReplyDelete
  7. banyak koleksi jeans GUESS akak..Good Luck Kak Zaza!

    ReplyDelete
  8. Moga kak Jah menag lah yeh....Kak Bedah tumpang bangga jer....
    Kak Bedah kalau pakai jean pun tak de cap! haha.....

    ReplyDelete
  9. Good luck sis... Akak lupa dah bila last beli jeans, tambah kalau yg ada jenama...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah