Tuesday, March 11, 2014

Hari Minggu Hari Orang Kawin

Last week aku attend wedding lagi.. dalam pada orang kecoh dok perkatakan MH370 hilang, Kak Jah tetap berposing jelita lagi di majlis orang kawin. Dasarrrr kannn.. hahaha.

Asal ada orang kawin je sibuk nak posing jelita. Sesekali apa salahnya.. kalau selalu2 mesti korang meluat juling2 mata tengok asek2 gambar aku je kat blog ni kannn.. ngaku lah korangggg.. hakak tak kesah..hakak tak marah.. paling tidak pun hakak blacklist je korang.. hahahahaha.

Eeee apasal muka aku nampak tua giler ni??? scary ok!!
Memang Kak Jah dah tua pun dik.. hehehe.

Haritu Nizam tak ikut.. dia ada kat Jakarta since Khamis lepas. dia ke CIMB Niaga Jakarta.. pergi pun atas dasar kerja. Buat apa aku nak nyebok plak nak ikut.. janji dia bawak balik hadiah untuk bini dia pun ok.. hakak is suka =)


Auuww munga2 hati aku hari tu bila dapat morning wish dari suami terchenta nun jahuh disana *gedik tak??* hahaha. Kau hindarkan je typo yang bersepah2 dari message laki aku tu yer.. 

Yang kawin ni cousin mak aku punya anak. Sedara mara punya wedding kena lah tampil jelita.. yer dak???

Macam biasa di ENTRY YANG LEPAS Kak Jah fifiling jelita, minggu ni masih lagi difeeling yang sama. Gambar dengan pengantin & pelamin atau makanan tidak perlu ditonjolkan.. yang penting gambar hakak mesti mau berlambak2.. hahaha.. nampak sangat cari publisiti murahan kannn.

Dah bersedia nak pengsan patplohlapanjam?????? ok jom tengok gambar2 hakak ;P



 Sikit lagi dah boleh posing kat tepi kolam macam dalam majalah mangga.. lepas tu merebak masuk majalah URTV pulak.. hahahhaha. Tak kisah lah nyah.. janji bukan ambik gambar aksi porno.. Pfffttttt.



The cousins 


Disuruhnya snap skali lagi.. nak berdiri belakang aku katanya supaya dia nampak kurus.. Ehhh abes kalau aku depan means nampak aku lagi gemok dari ko lah yer Shikin.. macam tak adil je.. sobs =(


 Pelamin nampak dari jauh je.. ok lah tu kann... :p 

 Dengan anak dara ai. Dah akil baligh sok mesti Khairine lagi tinggi dari mummy ni.



Gaya  mesti mau ada.. hehehe.. phuii lah perasan tak habis2 pompuan ni. Kena kecam nanti baru tahu ;P







Nah tengok gambar last skali



































MOMOKKKKKKkkkkk

46 comments:

  1. Gambat akhir sekali ko adalah kuntilanak kak..aksi terbang pakai sandal..hahahaha nasib baik atas2 tu cun..agagagga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan ku dah kata.. pasti ku mendapat kecaman..
      nway thx dear =)

      Delete
  2. Nizam terus spiking Indon..kah kah kah
    Try la hantar gambar u kat majalah Manggis LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dia dah nak jadi sebahagian dari warga indon dah tu Doc
      Majalah manggis tak terima wajah I.. so kenot lah hahahahhaa

      Delete
  3. Mana gambar kita berdua? Jgn lupa upload ya baby! :)

    p/s: Agak2 Nicam call tak...haha!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahahha yer lah baby.. gambar2 kita yang kat tepi pasu bunga kann (bukan tmn bunga) ;p

      p/s : Nizam baca tau every single komen yang masuk kat blog I ni.. jaga2 lah u BM.. nnt dia kecam u hahahahhahaha ;P

      Delete
  4. whatever it is, you still look gojes and hot babe... *_^... love to see you on cam... keep on doing it... iolss??? sekali sekala dah sekarang ni...wakakaka...tak taulah lepas ni makin menjadi pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AUuwww dpt pujian melambung.. nanti I belanja u goreng pisang yer babe.. hehe
      nway Alhamdulillah.. kurniaan Allah yang dipinjamkan.. thx babe..
      You.. ambik lah gambar.. sll kt blog u tak ada gambar u pun.. huhu

      Delete
  5. terbaik la hakak sorang ni ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe baiklah adik.. ehhhh hhahahhaha

      Delete
  6. amboi kak jah kita bukan main lagi romantik msg .... majalah mangga dengan urtv sure lepas kak.. hehehe... anak dara pon sama naik dgn mak dia .. SEGAK!! ha ni puji eclasssss tau.... bergaya lebih di majlis kenuri kendara is a must.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..terima kasih Lieya..
      Auuwww laki bini mesti mau romantik dik.. kalau org bercinta romantik2 nnt org meluat hehe..
      dah tak laku muka akak ni nak masuk majalah.. dah tua.. anak dara tu sikit lg dah boleh muat baju2 mummy dia tu.. =)

      Delete
  7. oi oi..hakak pun nak puji lambung2 gaka ni...memang gojes..moh le kita wat photoshoot kat Taman KLCC..eh..eh.....hahahahahahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi oi oi.. jgn puji lambung2 nnt hakak perasan jelita pulak.. hhahahahhaha
      jommm taman KLCC location terbaek.. boleh guling2 skali..
      lepas tu kena halau dgn guard.. baru padan muka.. hahahahhahahha

      Delete
  8. kakkkk baju shantekkk sgt ;p plss wt OOTD ;) wajah kak jah pun look beautiful taw! ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kaceh adik.. Adoiii x pandai buat ootd bagai tu.. Hehe
      Beautiful? Alhamdulillah.. Semua ppuan dlm dunia ni cantik2 tau.. Kita semua cantik ;-)

      Delete
  9. asyik layan gambar cun je.. sesekali letak gambar yang tak berapa cun tengok berapa banyak komen dapat.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa nanti kita letak gambar kita tengah korek hidung yer :-P

      Delete
  10. hahaahah...momok yg bapak serammmm! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ngoks.. Mana ada bapak seram.. Kalau mcm tu mak seram mesti ada kannn :-P

      Delete
  11. gambar last gegar habis,,,hehehe

    ReplyDelete
  12. sakan posing kalah pengantin ni kak..seronoklah dapat makan nasi minyak setiap minggu.Apapun tahniah untuk pengantin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah over plak kannn.
      Mkn ns minyak mmg heaven kalau attend wedd hahaha

      Delete
  13. sakan posing kalah pengantin ni kak..seronoklah dapat makan nasi minyak setiap minggu.Apapun tahniah untuk pengantin

    ReplyDelete
  14. lawo sungguh dua beranak nih tau...mewarisi kejelitaan turun temurun nih...
    hamboi kemain lomantik lagi ...auwwww
    posing cekak pinggang tu wajib ada kan zaza kerlasss tau...eh lawo la baju khairine tu minatla...
    yang last tu momok jelita kihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak i yg jelita tau Lizz. i mewarisi je hahahahaha
      Auwww lomentik2 dlm msg je. luar msg kitorang lomen2 pfffttt
      Cekak pinggang tu style Lizz hahaa kononnya.. Poyo giler kannn
      Baju baru tu. Baru beli utk dia b4 wedd aritu
      Yg last tu hantu kak jah nak terjah namanya hahahha

      Delete
  15. Atutnya ......momokkk....
    Hahah.......Mana ada tuanya .....shumil dan jelita je kak Bedah nengoknya....Orang dah cantik mcm hindustan kalau solek badut pun tetap jelita nyah! hehe...Untuk hencik Nizam dapat bini jelita mcm Barbie doll hehe....sukalah tu...sukalah tu....
    Sekarang punya trend kerja kawen tak payah pakai baju kurung yek...cantiklah...
    Teringin nak pakai....tp baju tak de nyah! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurmmm umur dah meningkat akan terpancar ketuaan diwajah.. Gittue hahahaha
      Hah kalau dah solek mcm badut jd badut sarkas lah gamaknya OKje hehehe
      Hincik nizam x heran ngan bini dia yg sewel2 ubi ni.. Nak x nak dia layan je perangai bini dia hahaha
      A'ah lemas pakai baju tradisional.. Sbb cik jah ni bangsa x suka pakai baju tradisional walau kemana jua.. Hehhe

      Delete
  16. Semua gambar cun2 aih.. macam anak da'e...termasuk jugak yg gaya momok tue.. momok versi cun.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe kalau bileh semua gambar diatas adalah aksi momok :-P hehhee

      Delete
  17. tua ke? takk nampak tu pon... berapa lah gaknye umur zaza ni ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah 34 kak rahun ni.. Hehehe tua purba :-P

      Delete
  18. mantik mantik nya cik jah n en nizam yer....windu ler tu....bergaya sakan momok tu..anggun jelita gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mantik2 poyo je lah cik timah oiii hehehhee windu tak tertahan namanya hehehehe
      Momok mmg sll over kalau bergambar hahaaha

      Delete
  19. anak lagi diva dari mak nie...hehehe...tulah..hengat gi kawen pakai kebaya bagai...non hada pun..tapi lepas tu mesti pi shopping..senang tak payah tukar baju khan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe anak mmg sll nak mengalahkan emak dia tau.. Me is jeles :-P
      A'ah saya mmg x suka pakai baju tradisional susah nnt lps tu nak tukar2..
      Kalau boleh nak attend wedd pakai seluar pendek je.. Ehhh hahahhaa

      Delete
  20. ha..ha.ha.. klas aka..pusing jelita ya..
    lpas ni boleh la jadi cover urtv.. keh..keh..
    rasanya cik ta dgn body akak.. setaraf he..he.. langsing dan jelita gitu.. keh..keh..

    mnabung colgate akak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha klas mesti mau jaga dik
      Majalah semua dah penuh.. Wajah akak dah x diterima sbb dah over limit umur hihihi
      Auww jgn disamakan dgn cik ta yg jauh juliter dik.. Jauh spender dari bra hahaha

      Delete
  21. Ko kan lebih la Zaza...kata gi org kawen gambar pengantin satu pon tak dak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aikkk sukati kita lah blog kita nak letak gambar kita..
      Dah cerita kt atas tu mmg x ada gmbr pengantin kot..
      So terima je lah wajah2 ku yg membanjiri disini.. Buelkkkkk

      Delete
  22. Wahhh mmg vogue gitu.mcm anak dara sis.hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah