Friday, March 14, 2014

Top Commentator Blog SuriaAmanda

Muka kau lagi Jah????? Jangan sampai kau di chop bizibodi yer.. asek kau je yang menang top commenter.. kat blog yang sama pulak tu.. hahahhahahahhaa *address to myself* ;P

Dah nak buek cano.. dah nama hakak je yang tergantung yang paling atas kot.. so dapat lah gelaran top commenter sepanjang zaman.. hahahahaha.. kau mampu?

Ok lah cerita banyak tak guna.. aku dapat token dari Kak Long Divas kita SuriaAmanda 


Curlasss atasan sangat kannn.. biz card colour printed depan belakang, siap ada gambar jeliter lagi disitu =)

Pouch polka dot yang pinky tu token top commenter dari SA untuk aku bulan ni. Ingat tak bulan lepas aku dapat top commenter jugak dari SA kat ENTRY NI

Btw, thanks so much SA, bulan ni kalau hakak membizibodi lagi sure hakak dapat token lagi bulan depan pfffttt.

30 comments:

  1. org peramah...hheee...

    adik zaza la ni... akk ko ni 36 dah...alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. jellly so much!pffttt....ko memang rajin komen tapi skrg ko malas nak up entry dah kenapa???

    cepattt la bebel!

    ReplyDelete
  3. Bulan depan akak nak rampas takhta tu...ahahha....

    ReplyDelete
  4. Hahaha...dapat dh eh..Alhamdulillah. ....

    ReplyDelete
  5. wahhh..tak nak mengalah ni kak..untunglah dapat pouch polka dot pink tu..me is jeles u know..apepun tahniah!

    ReplyDelete
  6. tahniah yer zaza...waa kemain gojess business cardnyer tuh lagi beruntung dapat beg pink tu...
    nak jugek...hehe

    ReplyDelete
  7. Pergh....dah perasan awal bulan depan punya top commentor nampak hehe....Suka hati kolah Jah....janji ko bahagia hehe....
    Nak buat apa bekas tu Jah....

    ReplyDelete
  8. mana aci asyik orang yg sama jer...hehehe... anyway tahniah.

    ReplyDelete
  9. tahniah zaza. cantik pouch tu. pink kaler. hihihi

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah sebab dapat hadiah..mesti seronok kan.. btw, cute pouch tu.. :)

    ReplyDelete
  11. wah kelas ko kak jah.. ha..ha..
    ok apa sis membzkan diri ..at lease dpt top komender..
    seriusly suka ayat sis..memng funny!!

    mnbung inti n visa

    ReplyDelete
  12. santek beg...gosok gigi kat sini guna colgate..

    ReplyDelete
  13. susah la nama sy nak naik ; tp walau mcm mana pun kena cuba yg terbaik ..semangat zaza tu org lain tak blh lawan..Syabas dan tahniah dari PCL.

    ReplyDelete
  14. wah wah wahhhhh congrats kak zaza piwittt eheheheh

    ReplyDelete
  15. Murah rezeki mommy zaza....mmg zaza sgt rajin tau baca blog kawan2...blog Umi Qi pun zaza juara commentator....kikikiki...hebat lah...sayanggggggg zaza...Umi QI pun kena rajinkan diri ni komen blog yg lain hikhikhik....

    ReplyDelete
  16. tahniah2....murah rezeki ko beb...aku tumpang hepi yeak....haa jgn kate duit nuffnang jek boleh collect...adiah2 pun ade hah...dah mcm cabutan nombor bertuah kekdahnyer....so majulah komen tuk blogspot heheehhehehe

    ReplyDelete
  17. boleh buat tempat simpan syilling.

    ReplyDelete
  18. tahniah :) cantik tu, pink colour lagi :)

    ReplyDelete
  19. .tahniah..rajin mengemon ni..mesti ramah tanah orang nye..heheh

    ReplyDelete
  20. tahniah..actually akak comel ni pun ranking commentator kat phat corner hehehe top 4

    ReplyDelete
  21. tahniah kak.. :)
    apa2 pun yang penting kita ikhlas dalam berkawan.. hdiah is bonus.. ^_^

    ReplyDelete
  22. Tahniah dear.. yang ole2 i promise tue i tak sempat nak pos lagi la zaza..sibuk sikit dok pindah rumah nie ha mana lagi dengan business candy i tue.. sorry sangat2 yer..InsyaAllah lambat cepat pasti abg posmen akan hantar jugak depan pintu rumah u nanti..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah