Monday, December 2, 2013

Throwback : Xmas Luncheon 2012

Dah nak masuk xmas 2013 dah Senah oiiiii.. Kau baru hegeh2 nak buat throwback Xmas lunch.. hahaha ngokngek betul lah!!! 

Elehhhh kak Jah pedulik haper.. kan Kak Jah dah bagi tahu hari tu yang Kak Jah nak buat entry2 throwback.. kenn?? tak ingat?? tak baca??? cer baca kat [LINK SINI].

Ok mari Kak Jah terus kan cerita yer. Actually ni company aku yang buat Xmas Lunch cum Staff Birthday Treats. Ko tau je lah.. aku ni kalau bab makan2 memang aku setuju je terima undangan tanpa segan silu dan tak malu.. ngehehehe.

Last year company buat xmas lunch treats ni di Hard Rock Cafe. Dekat je dengan opis aku. Dah dekat tu, ramai2 lah kita berjalan kaki dan lintas jalan bersama2 dengan yang lain.

Sebelum pergi kita bergambar dulu.. depan lift pun bolehhh ;P



Santarina in Hard Rock ;))

Time ni ada theme.. semua staff kena pakai baju merah, topi santa claus tu pun provided.. 


Birthday Boy.. at the same time sambut birthday si Mamat ni juga.. (Matthew)

Gambar makanan tak ambil pun.. sebab gambar2 yang ada ni pun tak berniat nak masuk blog. Bila terhegeh2 nak buat throwback ni baru menyesal tak ambil gambar makanan.. hehehe. Lantak lah apa yang ada je lah yer ;)



Gambar beramai2 pun tak snap sebab bajet sendiri macam gud2 jer..tu yang muka aku sokmo dalam entry ni.. muahahaha

18 comments:

  1. bidy akak memang maintain la kak. hot mommy..

    ReplyDelete
  2. Kakak tunggu 25 December sebab public holiday!! Boleh golek-golek atas katil:)

    ReplyDelete
  3. Kemahen lg senah berbaju merah..eh!!

    ReplyDelete
  4. Bestnya. Kat HRC tu. Company aku ni pon ada buat juga, tapi kat office sajork. Tukar2 hadiah ☺

    ReplyDelete
  5. takpe amik gambat sendiri pun. senyuman manis gtu =)

    ReplyDelete
  6. hamboi baju merah makngah lagi tu....eh lizz pun banyak gak gambo lelame tak berhapdet lepaih nni boleh ler buat entry throwback cam zaza gak hehe

    ReplyDelete
  7. Throwback pun throwback la kak ngah oii...janji boleh buat kenangan kan..

    ReplyDelete
  8. alahai kak jah..i expect ada gambar banyak... tak puas scroll dah habeh.. ^_^ tahun ni punya amek gambaq banyak2 tau ^_^

    ReplyDelete
  9. Hoho....patut pun penuh satu entri gambau cik Jah ....hehe....
    Ingatkan ada gambau cik Jah perform....yolah drum dah ada kat belakang tu sat lagi naik syeh pukul tong drum tu hehe

    ReplyDelete
  10. selalu byk gmbr ni sikit je kak? mcm tk puas je..hihi

    ReplyDelete
  11. morning senah~ aku bz senah! nt aku dtg lagik k.hehe

    ReplyDelete
  12. Waaa hebat sambutan....throw back sgt best kan..at least semua gambar di ceritakan

    ReplyDelete
  13. Makan2 kat Hard Rock best kan? Lama dah tak pi...:(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah