Tuesday, November 12, 2013

Jay & Jah Dinner di Serai Life Centre?????

Hah!! lepas Matthew dah balik Korea, sasaran lain pulak aku tangkap.. ngehngehngeh. 

Jay & Jah di Serai.. leh perasan je lah kau Jah!! haha.. Jay ni one of the bosses juga kat company aku kerja sekarang ni.. omputih jugak mamat ni.. muda sikit lah dari si Matthew.. kemain kentalllll kau badan dia.. Rasa nak tumbok2 je muka dia.. kiyutttt sangat. heeee :D

Tapi korang jangan tertipu yer.. aku tak jadi join dinner tu.. malas pulak aku nak join diorang.. dinner malam tu sebenarnya sempena meet and greet dengan Jay sebab Jay ni boss baru kat compnay aku kerja sekarang dia juga akan jadi boss aku.. xoxoxo boleh lah menggeletis nanti ;)

Hurmm tak payah lah aku cerita pasal salah silah company aku kerja tu yer.. kita cerita pasal makan2 lagi beshhhhh ;) disebabkan malas nak join dinnr kat Serai haritu, aku pergi Secret Recipe je dengan Kak Nisa. Layan makan carrot cake.


Aku makan nasi goreng satay.. kalau dah bangsa tekak macam orang kerja toreh getah macam aku ni, satu hari kalau tak dapat makan nasi memang boleh gigil.. hahaha


Carrot cake share je dengan Kak Nisa. Lupa nak snap gambar cake ni masa tengah cantik.. dah nak habis baru teringat nak snap.. pffffftt.

Kak Nisa makan pizza. Pun tak sompek den nak snap gambar pizza tu, dia dah balun dulu pizza tu.. lapor katanyer.. muahaha.

Ok, nak panjang kan cerita kat entry ni, aku saja lah nak menunjuk kasut baru aku kat korang.. jangan kutuk eh kalau tak cantik.. pujii kaluuuuuu okeh.. hikhikhik ;P


Tantik tak kacut titew?? tantik ke tak?? phuii lah nak pelat2.. hahaha. 
Ok ok.. aku eja elok2 eh.. chantek tak kasut kita??? Chantekk?? chantek ke?? *mata.keatas*

27 comments:

  1. Kah kah kah kah...u mmg perot asli Melayu ni...musti nak carik nasik jugak.....wakakakakaka...
    Hitam berkilat kasut....chantekkkkkkk....silau mata tau...:P

    ReplyDelete
  2. Samalah dengan Fiza. Dalam 1 hari mesti kena jugak mkn nasi. Hehe...

    ReplyDelete
  3. kalau dah malaysians..mesti tekak malay jugak kan kak..heee..of course perlu nasi :) hamboii berkilat kasut baru tu

    ReplyDelete
  4. kalau boleh nak cari nasi sepanjang masa..tapi bila fikirkan perut dah makin naik macam orang peknen 3 bulan..ghentikan makan nasi bebanyak

    ReplyDelete
  5. macam cantik je
    macam lawa je
    macam nak beli je
    macam nak tanya beli dekat mane je
    hikssss

    ReplyDelete
  6. sama laaa...perut haruslah melayu okehhh! :D

    okeh okeh..kasut chantekkkk!chantekkk!

    ReplyDelete
  7. cantekkkkkk..berkilat2 kasut tuuu

    ReplyDelete
  8. curlas kasut tu.. mengancam n bsinar warnanya. kihkih

    ReplyDelete
  9. Macam cantik jew...macam comel jew...akekekeee...

    Memang klas ko jah,,,kasut berkilat buat mata tergoda.

    ReplyDelete
  10. chantek n berkilat menyambar mate...hehehe

    ReplyDelete
  11. Samala kitew kalo tak jamah nasik mmg gigil dah mudah naik hangin muahaha...hamboi kasut dier tu kemain lawo padan la ngan tusn dier yg gojes tu...

    ReplyDelete
  12. Hoiii...cantik giler kot kasut tu...tp SA jenis x leh pakai kasut tertutup mcm tu la...confirm melecet....

    ReplyDelete
  13. Sedapnya carrot cake..lama xbedal.
    Lawala kasut ko za..aku gemo design tu..cesss

    ReplyDelete
  14. hoi sumpah cantik!! sebijik mcm tiamo aku jek noks...tapi aku punye kasut style open sikit kat depan tu...tumit semua sebijik....sbb tu aku puji kasut ko cantik...taste kite same...auwwww!!!

    baiklah..sayer lap ailiyo tgk menu semua tu!!!

    ReplyDelete
  15. pcl singgah , harap awak lps ni tak lg silent readers d blog sy..salam . yummy..sedapnya.

    ReplyDelete
  16. Kilat betoi kasut cik Jah...Kenalah kata cantik, nanti bertukar jadi singa pulok...hehe
    (dalam hati... Mcm sesuai utk Khairine jer..)

    ReplyDelete
  17. ala zaza melepas nk tgk ur new bos...mr jay...nanti update eh pic ur bos hahahhaha mohtip? ala upload je lah kot lagi encem dari abg mathew itew kikikiki....zaza ur shoes soooooooo awesome...umi qi mmg suka pump shoes like that...tp masalah ye ada ke size 9-10? huwaaaaaaaa sure hbs kan....suka ada flat heels sikit...sedap nih pakai...

    ReplyDelete
  18. la awat tak join makan2 rugi la kak jah .. tapi kak jah tetap pegi menelan yerrrr... sedap2 . lama xmakan carrot cake . rasa nya last makan time bt masa pojek KH.. teruk nya kan . Padahal secret recipe dengan umah kentut pon boleh dengaq..

    ReplyDelete
  19. Amboi ko Jah.....kengkawan semua omputih....kelas ko Jah hehe....
    okje tak pernah ambik nasi sate tu....malas sebab nasi goreng SR bukan sedap pun....
    Amboi kasut mcm bini Donald duck nampak hehe....tp tantik weyh...tak yah nak polish dah...

    ReplyDelete
  20. Sedapnya tgk nasi goreng satay tue zaza.. nie yg buat nk p terjah sc nie.. tp nnti carrot cake tue tukaq dgn chocolate indulgence... perghh mesti sedap!!! Kasut u tue tantik.. nmpk elegance.. tp kalau farah tak suka sgt kasut bertutup nie.. suka melecet..hehehe

    ReplyDelete
  21. time2 hujan ni kasut type begitu yg berguna...kan kan kan...CANTIKKK!!

    ReplyDelete
  22. wow...lepas ni cik bedah boleh la menggeletis ngan en kental tu...awww...hehehe...

    mcm tantek je...macam tantek jer...macam kilau2 je...berkilau kasut tu...

    ReplyDelete
  23. pehhh, sedapnyee.. jadi lapar ni. hehe
    tantik kasut tu ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah