Wednesday, November 20, 2013

WW November #1

TOSHIBA BOY :))

24 comments:

  1. model washing machine ke ni?ke washing machine boleh basuh baby?pingsan jap.hehehe..comel je kan..danish masa kecik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau model washing machine mcm ni alamatnya mmg tak laku lah Fiza hahaha
      ini anak kakak saya :)

      Delete
  2. alolo kesiannya dia..comel :)

    isi tabung nuff :)

    ReplyDelete
  3. Beli Washing Machine percuma budak..kekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha percuma budak botak didalam tu ;P

      Delete
  4. Replies
    1. agak2 ler ni.. kalau tak beragak2 dah lama on switch machine tu.. LoL!!

      Delete
  5. Heee... kalau ter'ON' bergumpal budak comel ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha bergumpal terus jadi benang ;P

      Delete
  6. Ni klo hantar gambar kat JKM ni mau kena saman nok...hahaha...

    ReplyDelete
  7. hahaha... comel je. duduk dalam mesin basuh plak dah.

    salam perkenalan dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe saje majal :p
      salam perkenalan jg thx ;)

      Delete
  8. Here comes The Washing Machine Man! Hehe. Macam mana bole terlepas masuk ke mesin basuh tu. Dia memanjat sendiri ke?

    ReplyDelete
  9. Comey jer dier duduk dalam tu...main nyorok2 ek dik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah