Friday, March 22, 2013

Blue Coral Aquarium

Hari ni last anak2 kita ke sekolah... lepas tu cuti seminggu. Dah ada idea mana nak pergi cuti sekolah ni???
Aku saja nak share pendapat kot2 ada yang masih blur tak tahu nak bawa anak2 kemana cuti-cuti sekolah ni.

Jom pegi Blue Coral Aquarium @ KL Tower!!! 
ececehhh macam ambassador KL Tower la pulek.. LoL

Tadi aku beli online voucher untuk ke Blue Coral Aquarium for 4 person, harga untuk 4 orang baru 29hengget je.. 
sangat murah sekali okeh!! 


Jangan tunggu lama2, gi beli cepat.. valid sampai 31 December 2013 klik sini untuk pembeli voucher :)

18 comments:

  1. tq share this info. Ok gak harga online dier

    ReplyDelete
  2. Apa yg menarik di situ...cer cite, baru le boleh teruja.
    Kalau harga biase, beli kat kaunter tu berapa?
    parking free ke? Eh...byk tanya pulak...Sori, nak tau juge

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bin, kita baru nak pegi ni.. tak pernah pegi pun b4!
      kalau nak tau, cer tengok kat website dia..

      Delete
  3. Oh ye ke zaza....bagus jugak cadangan tu

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ... rm 29 mmg murah ... lama lagi tuh , 31 dec 2013 ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..
      yer murah & berbaloi.. hehehe :)

      Delete
  5. wow.. teringin jugak nk p. heee
    tp yg ni yg aquaria tu ek..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang je kot Zul..
      kita pn baru 1st time nak pegi :)

      Delete
  6. menarik...rege pun taklah mahal sangat.......

    ReplyDelete
  7. dh nak abis cuti..idea x dtg2 gak lam pala cik kiah ni...idea cik bedah ni menarik gak erk..murah pun murah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bagussss.. sbb dia valid sampai ujong tahun ni Jah oii.. pi beli cepattttt hehehhe :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah