Friday, March 29, 2013

Bercerita Pasal STALKER

Thank you coz being my STALKER... 
Another evidence spotted. hahahhahah kantoii sudah!!!
Masih 'panas' lagi bukti yang aku dapat pagi tadi..

Aku ni bukan lah nak perasan jadi seorang artis/ public figure/ orang cantik2/ orang pemes2.
Memang TIDAK sama sekali!!! 
apa yang aku nak maksudkan disini, STALKER aku ni mungkin cuma nak tahu lifestyle aku je kot??!! 
Motip??? entah aku pun tak tahu.. 

Opppss mahap yer.. sebenarnya tiba2 rasa macam nak share je cerita pasal STALKER.
Menarik ke jadi stalker ni?? apa yang ko boleh dapat kalau ko STALK aku???
hurmmm lantak kau lah dik non..

Bila aku kaji selidik, rupa2nya macam2 cara ko dah buat kannn??
untuk mengaburi mata aku, ko add semua kawan2 sekolah aku kat FB & Twitter... untuk senang aku approved ko nanti.. konon2 macam ko tu dulu pernah bersekolah sama dengan aku.
Nak kaburkan mata aku lagi, ko letak DOB ko tu bawah setahun dari aku, supaya aku percaya yang ko tu junior aku masa kat Sekolah Ampang Girl dulu... perrghh SMART STALKER!!!



Macamana aku boleh tahu dia stalk aku?? 
hurrmm mintak mahap lah sekali lagi yer tuan2 & puan2.. aku tak nak lah tunjukkan bukti2 yang aku dah dapat spot. Nanti nampak macam aku nak mengaibkan dia.. karang malu pulak dia seumur hidup.. tapi bukti2 tu masih ada lagi aku simpan untuk buat tukun. kikiki :D

Lagi pun sebelum aku membuktikan dia adalah stalker, aku dah investigate awal2 okeh!!! 
jangan ingat aku nak menuduh memkinzir buta sajok.. so prove tu memang boleh digunapakai, memang betul hasil investigation aku tu membuktikan yang dia adalah seorang stalker.
*Akak pun nak jadi SMART macam awak jugak yer PUAN STALKER.. harap maklum.*

Kenapa awak tak bersikap jujur pada diri sendiri je??
atau kalau betul2 nak berkawan ngan aku, gentle lah!!
tak payah jadi stalker2 ni.. nyusahkan diri kau je dik.. 

Tak apalah dik non, sampai bila awak nak stalk aku pun aku tak pasti..
ko rasa nak teruskan amalan ko tu, ko teruskan je lah.. jangan sampai mendatangkan dosa sudehhhhh 
dan jangan pulak ko buat benda tak baik pada aku.
aku tak kacau hidup ko, ko jangan kacau hidup aku yerr. PEACE NO WAR :p

Hishhh kalau ikutkan, lagi panjang aku nak ceritakan kat entry ni, tapi sebelum aku bercerita panjang pasal stalker yang sorang ni, lebih baik aku stop. Karang tak pasal2 keluar semua bahan bukti, terus mengaibkan ko pulak... ohhh no!! mintak dijauhkan... 

14 comments:

  1. waaa..hebat kamu sampai ada yang stalk...hehehe..ingat SA sorang..zaza pun sama ada peminat..hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Hehehe i like the way u stalker them back hahahha...in short words "u stalker me, i stalker u back" hahahha i pun sama lah babe...ramai dok stalker blog buruk aku saje nak tau aku buat apa...dlm intagram pun dok tanya tuh ini...eh eh eh kalo aku x citer tuh rahsia lah beb x yah lah kan nak paksa2 suh org bg tau gak kan hehhe...to all stalker zaza...please behave ok...Allah maha melihat apa stalker2 buat yehuuuu amannn

    ReplyDelete
  3. Oklah tu...ada stalker.... glemer mak hehe...
    Zaza biarlah dia kagum tengok zaza tu ... come! hehe

    ReplyDelete
  4. Oklah tu ada stalker.... glemer Mak...hehe
    Tak pelah zaza...hargailah mereka yg menjadi stalker tu ... mereka tu suka dengan zaza...come!

    ReplyDelete
  5. org cam gitu harusss!! di nyah saje dri planet bumi nie..haiyyakkk!! >_<

    ReplyDelete
  6. block jer fb dia zaza . saya klu ada sesapa add , saya akan siasat dulu . klu x kenal , selalunya saya simpan jer . sbb tu friends fb saya x ramai . x nak ada org sesat kat situ ...

    ReplyDelete
  7. ape kenenya cik bedah ooiii....dah terbukti la cik bedah ni retis...hehehe..glemer u...dia jeles tu cik bedah ni cantik..hepi..tu yg cari resepi la tu dari cik bedah....camne nk jadi cantik n hepi cam cik bedah...hehehehe peace no war.....

    ReplyDelete
  8. hurmm akk pun x suke stalker kan huhuh

    ReplyDelete
  9. Kalau saya ada stalker, saya tak kisah sangat asalkan dia tak buat benda2 jahanam dengan maklumat peribadi saya. Setakat stalk je. Tapi kalau stalker yg macam jahanam sikit nih yg dia stalk kita, kemudian mcm2 dia buat dgn maklumat peribadi kita

    ReplyDelete
  10. i accept stalker dan tendang jauh2 mulut puaka gituw...

    ReplyDelete
  11. Tq share...sedap nye. bole cuba resepi zaza ni. salam kenal!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah