Friday, March 8, 2013

Mari Makan Sampai Demok

Lunch tadi sebenarnya dah berjanji sumpah setia dengan Kak Nisa nak makan kek je.. satuuuuuu je.. 

Tapi janji sumpah setia tak dapat kitorang tepati.. hahahha (dah macam orang bercinta plak nih.. hoh!!)

Sampai je Secret Recipe The Weld tadi, kek pun dah order sorang satu slice... eeehhh eehhh eehhh 'terOrder' pulak Mozzarella Baked Fish untuk aku & Spaghetti Aglio Olio untuk Kak Nisa.. apakah??????

Dialog marah diri sendiri : Oohoii Rokiah!!! kau sedar diri tak semalam kau dah makan nasi lemak & lauk2 yang berkilo-kilo kandungan kolestrol nya tu?? *tekap muka dengan kain buruk* ehehehe

Tak kisah lah Bedah, badan akak sendiri kannn, apa akak kira nak makan pun.. janji akak tak lapar.. yerdak??

Tak nak cerita banyak, sebab dah mengah kekenyangan makan tadi.. :p
Moh tatap gambar yang menggiurkan ni.. 

Aku punya.. 
White Dark Chocolate Cheese 

Mozzarella Baked Fish
Ini aku punya yang 'terOrder' katanya tadi :p

Ini Kak Nisa punya
Turkish Indulgent yang sangat yummeh mcm2 benda yang dicampur hadok dlm tu..

 Kak Nisa punya jugak yang 'terOrder' tadi
Spaghetti Aglio Olio

Ok semua tu dah selamat dok dalam perut.. sekarang mata dah berat nak cari bantal dengan tilam pulak.. =(

22 comments:

  1. Replies
    1. mmg sedap sis, bleh menggemokkan hehehe

      Delete
  2. terliur tgk entry ini zaza buat phat lapor huhu

    * zaza komen kat entry hari wanita phat dah publish tp x kuar la plak kat entry ce komen lg sekali hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngeee kesian phat.. jap lagi gi makan ok :p

      lor yer ke.. tadi zaza tgk Phat publish 2 kali tau..
      ok Zaza try komen skali lg ok ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Chieda, kalau nak, boleh tgk kat gambar tu je...
      kalau nak yang betul2 nnt chieda pegi SR yer hehhee :)

      Delete
  4. amboooii cik bedah kita...makan sakan..terlebih makan tak apa..cik bedah kita tetap maintain..

    tak boleh pandang cheese...terbayang kelazatannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah maintain apanya Cik Kiah oiii..gemok lah skrg ni ..sob sob sbob
      Cheese tu memang memanggil2 suruh cik kiah lambong kita pi beli :p

      Delete
    2. gemok tu tanda kebahagiaan.. :)
      cik kiah lambong dah menjerit kt en hubby suh beli..

      Delete
  5. lupa nak tambah...dah lama tak masuk The Weld tu .. last masuk 2/3 tahun lepas..beli baju kat sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok nanti kalau noe pi the weld roger lah..bleh kt gi mkn cheese cake sesama :P

      Delete
  6. Terliur...sedapnya. Dah lama tak mkn kat SR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi nnt pi SR ek Fiza, karang kempunan pulak :p

      Delete
  7. Replies
    1. Kannn, so sila tengok gambar tu yer..
      jgn sampai terkeluar air liur tu yer Izwa :0

      Delete
  8. assalamualaikum ... indulgent tu wat saya terliur di pagi nih ... huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee sedap oooo indulgent tu.. nnt try ek :)

      Delete
  9. salam kenal...
    thanks sudi follow my blog..

    nanti singgah my main blog yee..

    http://yan-yanjournal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kenal Azian,
      thanks jg sudi follow blog sy balik :)
      ok kita singgah yer nnt..

      Delete
  10. Zazaaaa..... mak terliur tau!!!hehe...
    tapi macam sedap je kek yg atas sekali tu.....ikan tu pun.... adoi...sedapnya..

    ReplyDelete
  11. hahahhaha kesian OKje,
    tapi Okje makan siput sedut lagi sedapppppp :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah