Thursday, March 14, 2013

RVC & Kenangan

Lunch tadi aku dengan Kak Nisa lunch kat Delicious, sebab-sebab utamanya nak makan RV??? kenapa tiba2 je nak makan RV??? sebab teringat dekat Arwah Sis Karina punya RV yang sodap tu *ALFATIHAH* dats why aku bagi tajuk entry ni 'RVC & Kenangan'.

View tempat kitorang meronggeng tadi ;)

So menapak lah kitorang ke Delicious E&O Residence tadi. Actually gallery ni baru dibuka dekat O&E Residence, lagi senang lah aku melangkah kesinun.. seperti biasa ko tak payah nak menyusahkan diri menDRIVE kereta kesana, jalan kaki,  lintas jalan, dah sampai, dekat & senang. Opis aku ni plak letaknya betul2 di tengah2 Bandaraya Kolumpor, serba serbi dekat & senang.. dan duit pun cepat habis asek bersoping, makan makan makan & makan.. 

Selak menu dulu sebelum buat pilihan :p

Now!! jom tengok apa yang aku & kak Nisa makan tadi hasil dari selakan menu diatas.. ngeee :D

 Lihat lah kenikmatan Si Baldu Merah ni bersama 3 ketui macarons yang homeyy diatas 
*ku rasa macam nak tendang je*

Sambil makan, sambil teringat kat RV Arwah Sis Karina.. sedeyyy =(

 Nah hamekkkk.. ni Kak Nisa punya..
Chocolate Brownie 

super yummieess kan???  muahahaha 

Hajat dah tercapai, dah puaskan napsu nak makan kek, makan sambil mengimbau kenangan, borak2, gelak2, berpoyo2, berpoya2 dengan kak Nisa... Kami pun balik opis.. =) 

p/s : kalau korang nak tengok entry yang lebih kurang mcm cerita ni, boleh klik sini

26 comments:

  1. Rv mmg sedap....saya suka makan yg sedap..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mari lah kita sama2 makan yg sedap2 yer :p

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha sila lah tatap lama2 gambar tu yer Fiza.. kasi leleh sket ayaq lioq :p

      Delete
  3. ya hampunnnnnnnnnnnnnnnnn...terliur habisss!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heppp.. lap ayaq lioq tu cepat hihihi :p

      Delete
  4. Replies
    1. tapi bukan indah khabar dari rupa.. LoL

      Delete
  5. hehehe, suka tapi semuanyer manis2 sgt, takut KA nak makan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA, tak manis sgt ni.. kalau KA takut manis, masa makan tu sila lah bayangkan yang sedap2 kikikii :P

      Delete
  6. tetiba rasa nak makan brownies yang melting mcm tu...oh my gucci...x leh tahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat gi beli SA, sebelum cair.. hehehe

      Delete
  7. yummmyyyyy! tertelan air liur kita tgk..adehh sedapnya si baldu merah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan telan air liur tu sampai kering yer Fiza.. hihihi

      Delete
  8. masuk je blog cik bedah ni...rasa nk pitam n rasa nk hentak2 lappy ni..geram tengok gambo2 tu..aiiissshhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha hover kan Cik Bedak saya nih.. siap nak hentak2 bagai..
      silalah ke delicious utk mendapatkan nya selagi stok masih ada hahahha :p

      Delete
  9. waaa... red velvet tu cukup menyanyat hati remy........ sedap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouchhh menyayat hati?? kahkahkah.. lain mcm je Remy :p

      Delete
  10. aduhai ... terliur betul ... aiskrim kat atas brownie tuh ... yummmyyy

    ReplyDelete
  11. hari tu gi sekolah anak masa PIBG..ada jual RV dalam jar..tp terlepas belilah zaza ...rugilah pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa, nanti OKje cuba gi cari kat coffee bean or delicious yer.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah