Friday, March 22, 2013

Play Fun with GIF

1st trial GIF 

Macam best je create FotoRus ni. Actually hari tu ternampak gambar kat Blog Bitt, Entry Gambar Bergerak-Gerak... 
Nak bz bodi punya pasal, aku pun gi lah intip blog dia. Ehhh terjakun pulek aku disitu!!
terus capai hp, donlod kat Play Store. 
Abes donlod, aku godek2 sambil refer tutorial yang aku tengok dari Blog AJ mudah & senang. 
Selama ni haram tak tau langsung ada app ni.. derrrr (sangat ulu kampung punya olang) ahahaha :p

Ni 2nd trial.. tambah lagi gambar apa yang ada dalam gallery

Ni karang kalau aku tunjuk kat Khairine & Danish, harus melalak soh aku buatkan gambar dorang pulak. Tu belom lagi masuk yang si bapak, ehhh rasanya bapak dia tak heran kot benda2 macam ni.. kihkihkih 

huhh tak boleh lah tengok mak ko nak chantek2 sikit.. mesti korang nak enteprem jugak kennn.. 
tapi mak tak kisah Bedah!!, pasal anak2 apa saja mak turutkan.

Mungkin ada yang dah tau apps ni, tapi tidak untuk aku yang datang dari ulu kampung ni.. apa pun tak tahu hihihi.. *sambil tertunduk malu dan berlalu pergi* :p
bagi yang tak tahu lagi tentang app ni, try lah cuba test donlod FotoRus ni. Have Fun uolls :D

21 comments:

  1. zaza gojes la u nih...i suka gambar gerak2 tuh...hahha nak jugakkkkk buley? hehhe dh lah i kaki gambor plus tgn kaki pun gambar hahhah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeuuwww blushing kita Julia.. biasa2 je :)
      pegi donlod skrg jugakkkkkkkk hehehhee

      Delete
  2. Replies
    1. haaaa cik kiah kalau nak mcm2 aksi pun buleh lah donlod okeh :p

      Delete
  3. Tu dia. Macam2 aksi hot mommy ni ^_^

    Femes fotorus ni kan. Tak try buat lagi ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi mana ada hot Fiza, dah suam2 kuku je ni
      nnt try cepat ok :)

      Delete
  4. Hahahhahah.... Welcome to the club.... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sengkiyu AJ... :)
      rajin2 lah buat tutorial lagi eh :D

      Delete
  5. Hehe...okje lg ketinggalan zaza oiii.....ada baca gak hari tu kat blog AJ...nantilah try ..

    ReplyDelete
  6. menarik...remy jer tak reti buat....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nnt tengok tutorial kat blog AJ yer Remy :)

      Delete
  7. comel...lagi hebat anim dia ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah