Thursday, April 18, 2013

Bandung Yukkk

Kali ni dah tak nak main teka teki dah macam entry hari tu..
Hari ni nak terus terang je arah tujuan aku nak kemana.. ngeee :p

InshaAllah kalau diizinkan Allah, esok aku akan ke Bandung sekali lagi...
Tahun lepas bulan April juga aku kesana. Wahh macam tragedi bulan April ke Bandung giteww =)


Yeahoo!! dah sampaiiiiiii.. *tiba2* :p
Hok aloh!! ni gambar tahun lepas lahhh Bedah! hehehe 
Rindu banget aku mauk ke Rumah Mode.. pastinya cewek2 di Rumah Mode menunggu ketibaan aku.. ya enggak?? kok ngomong indon ya Neng!!?? gila apa sih?? LoL

Kali ni nak shopping je!! tak nak gi jalan2 lagi macam tahun lepas.. perrgghh ayat ko macam lah ko pegi bershopping kat London, Paris sana Jah!!! usah poyo sangat!!! nanti orang benci nak baca blog ko ni.. hehehe.. mohon mahap yer tuan2 & puan2.. lain kali tak buat lagi *down to the earth* ;)
Kalau ada unsur2 itu, mohon mahap yer tuan2&puan2.. saya hanya manusia biasa.. Pfffffffttt >_<


Yang penting nak borong brownies.. nampak tak laki saya dah kedepan dulu???!! dia yang tak sabar nak beli brownies sebenarnya.. hehehe
tahun lepas beli brownies sambil makan atas katil dalam hotel kemain sodap nak arwah!!! tak menyempat-nyempat bawak balik KL.. hahahahaha *tipu sangat* :p



Planning kali ni, tak nak pegi Tangkuban Parahu lagi or mana2 tempat yang sewaktu dengannya, sebab tahun lepas dah pernah menjejakkan kaki ke sana & bergambar.
Janji dah hado gambar buat kenangan pun cukup sudah =) *amboii belagak tak bertempat!!!!* derrrr :p

Sampai je sana nanti nak concentrate to FO kat Jalan Riau, Pasar Baru, Toko Tiga & etc dari siang sampai malam, malam ke siang.. 
lantak lah apa jadi pun.. Kak Ton tak kesah.. hehehe

Ada siapa-siapa nak kirim???? sila kirim duit sekali ok.. sebarang kiriman by ailio tidak akan dilayan.. hihihi *maaf tadi dah janji tak nak eksyen2, ni buat lagi.. orang tak suka okeh!!* heee janji tak nak buat lagi =)

**semua gambar2 diatas, adalah gambar tahun lepas time aku kurus sikit dari sekarang** 
hahahahahhahaha tak sabar nak beli Green Coffee. kbaiiiiiiiii =)

24 comments:

  1. Bestnya... baru balik dari langkawi, ke bandung pulak... kirim salam la org sane ye zaza...;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe jom lah ikut kita sekali :)
      inshaAllah nanti kita kirimkan salam MQ okehh hehehehe ;p

      Delete
  2. Wahhhhh...
    Syoknya kak....
    Back 2 back..
    Lepas langkawi, bandung pulak...

    ReplyDelete
  3. teringin nak kesana jugakkk... hehehe... nak shopping gak.. beshnya la.. jelez makcik.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makcikkkk cepat pergi okkk ekekeke :p

      Delete
  4. wahhhh, syoknya nak gie holiday!!! happy holiday dear...

    ReplyDelete
  5. bestnya.... tak pernah lagi ke sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ema, cepat pegi.. manyak syiok ehehehe

      Delete
  6. amboi...tiap2 tahun terjah ke bandung...shopping tuk raya ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah noqs, saja je berjalan.. hehehe

      Delete
  7. Habis berapa agaknya kalau ke Bandung tu Zaza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waduhh saya ga bisa share.. malu dongg hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah