Thursday, April 11, 2013

Randomness Itinerary in Langkawi - Part 3

Memandangkan hari ketiga dah nak fly balik KL, 
last kopek punya shopping beli coklat sekali lagi okeh.. 
tapi tak banyak.. top up sikit2 je yang mana rasa2 tak cukup. hehehe

Check out pun agak lambat sikit hari tu, dalam pukul 11pagi. 

Kasi Khairine  & Danish mandi pool puas2 pagi tu baru check out..


Check out bilik #9


Lagi pun flight pukul 4.30petang... last day tu juga tak ada nak kemana2..
Sempat jalan2 keliling Langkawi naik kereta sebab nak mengabiskan minyak sebelum pulangkan semula kereta sewa tu.. 

Lepas lunch, lebih kurang pukul 3.15pm, dah sampai airport.


Depa ni tak sabaq nak balik kolumpor =)


Sebelum berlepas, mari buang apa yang putut dulu.. lepas dah membuang, u can say gud bye to the toilet.. LoL 



Yeayy kapatebang dah tunggu.. moh balik kolumpor!!!! =)

Sampai je LCCT pukul 6.30pm, cepat2 beli tiket bas LCCT - KL Sentral.. 
Sampai KL Sentral pukul 7.30pm.. 

OK the end cerita pasal Holly Jolly Holiday di Langkawi bersama keluarga... 
Enjoyyyyyyyy!!!!

10 comments:

  1. berbaloi naik flight...
    kalau naik feri, pengsan! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa tahu tak per..
      kalau naik ferry berkendong2 lah bag kiri kanan.. hehehe

      Delete
  2. Tamatlah sudah episod percutian Langkawi...
    Eheeemmm... Coklat2....
    hehhehehehheeh... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tamat sudahhhh hehehe
      AJ, nanti 1 day akak pi Mid Valley akak roger AJ..
      akak belanja AJ makan ok yunk :)

      Delete
  3. Bestnya.....zaza...puas hatikan dpt jalan 3 hari 2 malam ...sampai tak tau nak jalanana lagi dah! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puas lah jg OKje..
      lg pn langkawi tak besar mana.. enjoy :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah