Monday, April 15, 2013

Penangan Si Bobo


Hari ni aku bukan nak cerita pasal aku baru je tengok video-video si Bobo ni,
Tapi nak kata yang aku dah sawan dengan video parody dia sampai ke harini.. wahahahahhahahhaha.. mongok betul!!!!!!
I'm sure semua orang memang dah tengok & tahu pasal video ni.

Waduh-waduhhhhhhhh Bobo!!!!sebelum apa-apa, bagi aku gelak puas-puas dulu okeh!! 

Hahahahhahahaha Muahahahahahahha Wakakakakaka Bhahahahahaha Wahahahhahahhahaha 
kuat betul fenomena parody si Bobo.


Mula-mula ko parody lagu SAYANG, SHAE yang boleh membuatkan orang semua kenal ko.. hahahhahaha
Aku lah salah sorang terkena 'saka' si Bobo tu.. 
Pecah perut bila tengok video parody lagu sayang masa mula2 aritu aku tengok.. especially part ko libas kepala ko yang flexible tu.. muahahhahahaha

Ni first video Bobo yang aku tengok sampai pecah perut terkentut-kentut dok ulang.. hahahahaha chilaker betui :p

Lepas tu second video yang aku tengok, dari blog Phat, tajuk BOBO Tuan Empunya Diri Video Sayang.. hihihi
Terus aku intai kat youtube nak tengok kot-kot ada lagi tak lagu lain yang di parody kan lagi si Bobo nih..Pffffffftt >_<

Intai punya intai, sekali terjumpa pulak yang ini.. 
Tajuk kat youtube Interview Bobo

Selak-selak lagi kat youtube, aku search je nama si Bobo ni, terus keluar lah video parody dia yang lain.. hahahahahaha
Banyak juga lah lagu-lagu yang dah di parody si Bobo ni... 
nak tencing tita nengok tau!! hahahahahaha.. 
Kelas!!! terus jadi public figure gitew.. :D

Dalam banyak2 parody dia yang ada, aku sangat berkenan dengan yang ni..
Hahahahahhahahahaha rasa nak guling2 gelak tengok..
Berkenan betul tengok lenggok dia menari.. kena pulak dengan lagu indon tu.. waduh-waduhhhhhhhh gelek yuk.. LoL

8 comments:

  1. tp bab kepala tu mmg tabik kat bobo haha sebab try buat sakit tengkuk wei haha

    ReplyDelete
  2. Alahai...tak
    boleh bukaklah zaza...sebab pakai hp...sat lg tgk pakai lappy...

    ReplyDelete
  3. suka tgk vdeo yang akhir tu..kelakar je.. yang vdeo lagu syng tu pun first saya tahu kewujudannya.. :)

    ReplyDelete
  4. PEH SABAR JE LA EKK

    MMG LAWAK JUGA TGK HEHEHE

    ReplyDelete
  5. Dashyat..
    Tak sanggup nak tengok..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah