Tuesday, April 9, 2013

Island Hopping - Eagle Feeding

Jom naik boat cepat sebelum kena tinggal :p

Moh kita ke destinasi seterusnya yer Tuan2 & Puan2.
Lepas satu jam bergambar, merewang kat Pulau Dayang Bunting, naik je boat, dia terus bawa ke Singa Besar Island. Nak kasi Burung Helang makan katanyerrr =)



Kat sana tak boleh turun ke jeti atau jalan-jalan macam kat Pulau Dayang Bunting yer!!!
Sampai je tempat tu, kita just amek2 gambar dari atas boat je.. sebab nak tengok Helang yang beterbangan diangkasa.. perrrggghh tak bleh bla ayat aku.. hahahahaha..


Banyak snap gambar tapi yang helok cuma gambar ni je... 

Nasib baik Nizam ada amek video.. sila lah saksikan :)

Kat sini boat berenti sekejap je.. lebih kurang 10 minit. Lepas tu dia terus bawa ke Beras Basah Island.. itu *next entry* lagi yer.. hehehe stay tune uolls =)

14 comments:

  1. Nasib ada jugak yang elok... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tu lah, susah nak snap sebab dia beterbangan AJ :)

      Delete
  2. banyak gila helang kat situ kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah Phat banyak.. port dia pulak tu..

      Delete
  3. seronoknya......budak2 seronok la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. budak2 memang seeronok sgt SA :)

      Delete
  4. Replies
    1. Yer Bin, ni port dia tu yang banyak :)

      Delete
  5. I love island hoping...dah pernah pi...nk pi lagi tp kali nih pi gan baby hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee harus pegi julia..
      bawak baby lagi bertambah fun =)

      Delete
  6. zaza...sampai sudah okje tak pernah pergi melawat pulau bila ke langkawi..hehe...
    lepas ni kalau pergi wajib singgah ni nampaknya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harusssss Okje kena pegi Island Hopping ni..
      jgn lupa beli tiket yg harga RM25 sahaja ok.. jgn pi beli yang RM30 hehehe =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah