Wednesday, April 3, 2013

Vacation Mode






Tik tok tik tok tik tok
Duhhh tak sabarnya nak pegi bercuti dengan family..
Esok hari yang dinanti-nantikan si Khairine & Danish. *derrr tak sabar lettew* :p

Hari-hari counting the day bila nak pegi bercuti.. kemain excited dua ketui anak aku tu.. heee :p
Sebenarnya makpak ko pun tak sabar, bukan tak sabar apanya.. tak sabar nak tengok muka kegumbiraan Khairine & Danish.

Boleh dikatakan tiap-tiap bulan berjalannnnn & bercuti, tapi kali ni Khairine & Danish excited benau sebab dah pandai nak packing stuff sendiri, nak bangun awal2 pagi sebab nak kena pegi KL Sentral esok & etc... 

Ikutkan nak je aku up entry-entry yang kitorang bercuti sana sini selama ni. Tapi macam tak sesuai kot kalau nak up entry yang dah lepas-lepas. Lagi2 pulak percutian tu tahun lepas punya cerita.. kahkahkah 
karang takut ada yang meluat pulak baca cerita yang dah kepam tu..  so tak sesuweiii gitew :p

21 comments:

  1. Selamat bercuti...semoga bergembira bersama keluarga tercinta! Pasti byk kisah menarik akan di ceritakan nanti... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kacih Bin...
      tunggu yer cerita menarik menunggu anda.. cewahhh hhahaha =)

      Delete
  2. mana mau pegi bercuti noks? enjoy ur holiday ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi dekat2 je noqs.. kasi anak2 enjoy
      nantikan mak punya entry cuti2 ni nanti okeh.. hehehe
      nway trima kacih cik Kiah hehehehe =)

      Delete
  3. selamat chooti chooti malaysia.. merapatkan hubungan kekeluargaan dengan alam semula jadi..

    ReplyDelete
  4. Wahhh..
    nak cuti mana tu kak??
    Ikutttt... Esok AJ tunggu kat KL sentral ye... =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha AJ jgn buat pasal,
      karang tertinggal flight akak tak dapek nak nolong kikiki :p

      Delete
  5. Zaza tak mo bawak okje ke? haha...gi mana tu zaza? bizi body nak tau gak....
    apa pun moga selamat sampai ke tempat yg dituju yeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa OKje tak payah lah ikut eh.. tunggu sampai Zaza balik bercuti hehe
      kalau nak tau, tunggu esok zaza up entry live dari LCCT ok darling ;)

      Delete
  6. salam, wah bestnya gi bercuti, enjoy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.
      heeee trima kacih.. tunggu nxt entry ok :)

      Delete
  7. kemana2 pun moga bergembira bersam keluarga yer

    ReplyDelete
  8. selamat bercoti...jgn lupe ambik gambo byk2..pastu upload kt sini..ramai peminat tunggu ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah