Thursday, April 11, 2013

Happy 8th Birthday Danish Izdiyad di +Wondermilk Publika

Minggu lepas balik dari bercuti ke Langkawi, keesokan harinya ngam-ngam Birthday Danish.
Ahad, 7 April haritu celebrate kecil-kecilan je birthday Danish di Wondermilk, Publika







Kebetulan pulak birthday anak kakak aku yang ke 4tahun keesokan harinya, Isnin, 8 April.
Memang rejeki dia lah kitorang boleh celebrate sekali harung.. senang kann???!!


Happy Birthday Adik... be a gud boy ok.. jangan nak majok2 lagi.. Babah & Mummy dah x koser nak pujuk.. you dah big boy sekarang okeh!! =)

 Tak sabor nak potong cake lettew.. ;p

 Heee ni lah Birthday Boys.. Danish Izdiyad & Ahmad Habibillah

 My precious.. love them so much

 Oittt apasal nyorok belakang kek tu?? hehehehe

Birthday budak botak ni yang ke 4tahun.. bukan 5tahun mcm yang jari dia tunjuk tu ok.. hehehe

Hamboiii kemain nganga lagi nak tiup lilin.. :D


Ini kakak aku.. Kak Long

 My family.. eh kenapa aku tak ada dalam itu gambar???? ini tidak adil!!!!

 Ecececehhh ada pun aku disitu.. heee gedix sangat!! phuii :p

 The Cousins


 Diorang bertiga ni sangat close & sayang each other :)

 Alololo ngada betui jantan dua ketui ni.. hehehehe


Dah nama pun celebrate kecil-kecilan kannn.. 
so sebiji cake tu kongsi berdua... hahahaha kelas gitew :p

Beli sebiji cake, lilin HAPPY BIRTHDAY & lilin nombor 8 dan nombor 4.
Lepas tu nyanyi lagu happy birthday untuk Danish, letak lilin nombor 8.
Tiba turn nak nyanyi untuk Habib, tukar lilin nombor 4 pulak.. hahahahaha 
jimat bukan??!! wakakakakaka 




Jom layan video birthday boys pulak =)



Danish 8th Birthday Celebration 

Habib 4th Birthday Celebration

Birthday Wish dari Danish.. :)

24 comments:

  1. Replies
    1. thank you aunty.. hehe mummy dia jwb on be half danish buleh.. :p

      Delete
  2. Happy birthday dear danish....sgt2 hebat sambutan hari jadi! Woww....lagi hebat kek birthday warna pelangiii...ohhhh jatuh cinta kt kek tuh lah zaza hahahha sah dh habis kan....wehuuuu nanti nk pi visit wonder milk la...sgt gojes kedai tuh....wowwwwwww!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mummy Danish tlg jwb on be half.. thank you aunty Julia hehehe
      harusss Julia.. you should go kalau nak tambah gula dalam badan.. hehe
      tp jgn mkn bnyk2 ok nnt konceng manis hahahah

      Delete
  3. wahhh syok nyer!!happy birthday danish!!

    ReplyDelete
  4. Eh eh publika ade wondermilk? harus serang niiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eida, a'ah kat publika ada wondermilk.. sila serang secepat mungkin yer hehehe :p

      Delete
  5. Happy birthday to both of them. Meriahnya. Tak pernah rasa lagi CC/Cake wondermilk nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you aunty Fiza..
      so lepas ni Fiza kena pegi Wondermilk Publika ok =)

      Delete
  6. sedappp nyer kek tu yg mengancam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa ke Wondermilk untuk dapatkan cake yang mengancam tu yer :)

      Delete
  7. hepy besday boys...sedap nampak kek..

    ReplyDelete
  8. happy birthday to both of them....
    Comelnya kek diorang... =D

    ReplyDelete
  9. Hepy bezday danish dan habib...moga jadi anak yg soleh...
    Sekarang kek pesen gitu eh zaza...tinggi...cantik!
    Habis ke kek tu zaza?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kaceh aunty OKje hehehe
      pesen cake kat wondermilk mmg tinggi2 mcm tu OKje..
      cake tu semalam baru habisnya.. hahah tak larat nak mkn :p

      Delete
  10. hepi besday tuk adik2 berdua tu...dah besar...nanti leh nakal2 lagi k... :)...kat mane le wondermilk publica ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee trima kaceh aunty Bedah hehehehe..
      Wondermilk ni dekat Publika Solaris Dutamas :)

      Delete
  11. happy belated birtday utuk semua yg menyambutnyer,. kecik besar x kisahlah yg penting ingatan kita tu kan . tetap meriah !

    ReplyDelete
  12. Happy Birthday Danish & Habib...
    Besau dan tinggi kek tu! Berdua makan...boleh buncit hehe :D

    ReplyDelete
  13. happy birthday danish!!!! tak mau nakal2 lagi......

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Danish Izdiyad...!!!

    Dah dekat2 dgn nama my boy, Ziyyad ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah