Wednesday, April 17, 2013

Mana Nak Beli Green Coffee???

Bukan lah nak berdiet menggila sangat. Saja nak maintain berat badan sebenarnya... cewahhh

Badan pun idok ler gemok tahap Obes.. Alhamdulillah Syukur.. Mintak dijauhkan...




Berat badan aku sekarang ni 49kg. Macam tak sesuai dengan ketinggian aku yang tak berapa nak tinggi nih.. Eeuuuww beratnya... 
Lately ni je badan naik mendadak macam dipam-pam pulak.. =( 


Nah!!! ukurlah sendiri kesesuaian ketinggian & berat badan kamuorang semua...

Bila dah beranak pinak ni, ko jangan harap lah nak back to figure masa zaman kegemilangan ko time remaja-remaja dulu okeh... pelisssss jangan nak verangan sangatttt *rolling eye*
Yer lah terima je kenyataan bahawasanya zaman kegemilangan Kak Ton kini dah pudar okehhhhh.. hahahahaha

Sebenarnya aku baru tahu yang Green Coffee boleh membakar lemak dengan pantas uolls!!!! 
Wowwww ni yang buat Kak Ton nak sawan ni... hahahahaha

Time aku buat entry ni, aku baru setengah jalan tanya kat PakCik Google kat mana nak beli/ cari Green Coffee ni.. 
Ke dah lama sebenarnya natang ni wujud dimuka bumi ni tapi aku je yang tak tahu????? ke caner??? >_<
Itu tak apa, nanti aku google ajoss :)


Ni rupa dia Green Coffee.. 
Tapi untuk yang boleh buat kurus tu dia dah dibuat instant macam serbuk kopi dalam sachet..

Macam ni kot rupanya yang ada dijual kat pasaran...
tapi tak tahu kat mana boleh dapat... 
OK lepas ni nak tanya Pakcik Google lagi kat mana bleh dapat kupi kurus ni.. ;-)

Euwww Kak Ton nak cepat kuwusss tau.. hahahaha
*kalau Nizam baca ni, sure aku kena bahan cukup2 dengan dia* hahahaha lariiiiiiiiiiiiiiii :D

Info yang sempat aku Google.. Kalau rajin, silalah baca
Leptin Green Coffee 1000
Detail: 18 sachets of Leptin green coffee 1000 dibingkus dalam kotak dan setiap pack 5grams, 
90grams berat bersih setiap kotak, (bekalan untuk 18 hari) 

Fungsi: 
1. Untuk obesiti, lemak post partum, dan orang-orang yang ingin tetap atau sentiasa fit. 
2. Mengurangkan saiz pada perut, pinggang, paha, dan punggung sangat jelas 
3. Penguna rasa selesa setiap hari apabila proses membakar lemak badan dilaksanakan.

Instruction: 
Minum sebungkus sehari di pagi hari dengan 100ml air panas, minum setengah jam sebelum sarapan pagi
(bancur sebagai kopi instan biasa). Tambah susu atau gula yang dikehendaki. Disyorkan minim 2 hingga 3 liter air sehari. Untuk digunakan oleh orang-orang berusia antara 18 tahun dan 60 tahun

PENTING : 
Tidak sesuai untuk orang di bawah 16 tahun, mereka yang menderita keadaan jantung, tekanan darah tinggi atau diabetes. Tidak disyorkan untuk ibu mengandung atau menyusu bayi. Jika ada kepekaan terhadap produk ini atau sedang mengambil ubat apa pun, sila berunding dengan pakar kesihatan anda.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah penyakit.

Bahan: 
70 mg kalsium
250 mg kromium (sebagai chromium glycinate dinicotinate)
700 mg Herbal Proprietary Blend:
Daun teh hijau ekstrak standard (180 mg polifenol antioksidan, 90 mg epigallocatechin gallate (EGCG), 50 mg alami kafein, Asia Panax Ginseng root standard.)
Buktikan Berkesan, Bagaimana
Keputusan Penyelidikan Perubatan Pada bulan November 1999 American Journal of Clinical Nutrition 
menerbitkan hasil kajian di Universiti Geneva di Switzerland. Ada penyelidik mendapati bahawa orang yang 
diberi kombinasi kafein dan teh hijau ekstrak membakar kalori lebih banyak dari yang diberikan hanya kafein.

URAIAN 
Formula Green coffee 1000 adalah "drug free" suplemen diet yang di developekan dari campuran ekstrak herba. Apabila digunakan dengan rencana diet sihat, Green coffee 800 peredaman nafsu makan dan merangsang tubuh anda untuk membakar kalori dan lemak. Green coffee mengandungi high anti-oksidan yang diperlukan untuk menyebabkan thermogenesis yang meningkatkan metabolisme lemak. Kromium dan meningkatkan vanadium karbohidrat membakar dan tahap metabolisme, dan Panax. Ginseng membantu untuk mengekalkan tahap tenaga saat diet. bahan lain, heartleaf memulakan proses pembakaran lemak sementara menyekat nafsu makan.
Daun Teh Hijau ekstrak adalah antioksidan utama yang meningkatkan kesedaran mental dan membantu mengurangkan nafsu makan, juga dapat menurunkan kadar kolesterol dan mengurangkan jumlah kolesterol berbahaya.

EGCG epigallocatechin gallate-adalah antioksidan semula jadi yang paling unggul Vit C dan Vit E.
ia dapat memberikan kesan kesihatan dengan melindungi sel-sel kita dari kerosakan oksidatif akibat radikal bebas.
Sejumlah penyakit kronik telah dikaitkan dengan kerosakan radikal bebas, termasuk kanser,
arteriosclerosis, penyakit jantung dan aaccelerated penuaan.

64 comments:

  1. 49kg??? gemuk ke tu?? adehh..cik kiah ni lagi bess...kena kurang kan 19kg...haaa hambik kau...hehehe...mmm x dapek la nk kurus guna green coffee ni...sbb x sesuai tuk org high BP...mmm

    ReplyDelete
  2. Kalau tengok table ni, MQ punya berat dah ok la..Tapi semua cakap MQ kurus kering.. pelik ni ;D

    ReplyDelete
  3. Green coffee? Baru tau ni....selama ni tau green tea, good to boost our metabolism :) Boleh la try...coz I mmg suka kopi...

    ReplyDelete
  4. green coffee x penah dgr..green tea slalu heee..alamak jauh lagi target berat tuu..huhuuuu

    ReplyDelete
  5. Menariks n tertariks nie.....leh try gak kalu ok...tapi awak tak payah ls...dah comei2 dah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam alaik awak..maaf mencelah..kebetulan sy mncari buyer leptin green coffee..alkisahnya sy beli leptin ni pun nk try selimkn bdan tup2 sy pregnant x bleh nk berleptin.. ade 4 kotak plak tu.. if awk nk sy mmg nk letgo bgi hrga murahh jer.. kalo nk sms sdy yer 0177808079.. tq ;)

      Delete
    2. Saya nak green coffe tu 012 393 2457. Dimana nak dpt stok??

      Delete
    3. Nak harga brapa tu? 😁😁

      Delete
    4. Wasap sy tuk green coffee 0194410945

      Delete
    5. Saya menjual Green Coffee Bean dari pelbagai negara.Hubungi saya untuk maklumat lebih lanjut. GENOMIKO COFFEE wsup/sms Tel 0195772587

      Delete
  6. ekeleh... berat 49 kg pun nak risau.... ok dah cantik molek gayanya....
    Ini orang aa.... obes kalu...tp masih relax hehe
    tapi sebenarnya nak kuruslah jugak zaza...tp tak berexercise ni... maleh..semangat tu dah ada..actionnya lambat sikit ...

    ReplyDelete
  7. oo bunda baru tahu ada green coffee..green tea tahulah..

    ReplyDelete
  8. wow nice info...baru tau green coffee...selama ni tau green tea jek...

    betul tu payah nak maintain figure dulu...lieya pun baru jek lepas diet karbo...mmg berbaloi dari 60kg turun ke 50kg...hepi jek bile tgk baju semua dah besar2 ... byk gak nak kene alter nie heheheeh tapi dont worry la sis, badan u dah mantop tuh!

    ReplyDelete
  9. KA pun baru tau tntg ini. Tq atas ucap selamat untuk adik yer

    ReplyDelete
  10. kat farmasi guardian n watson confirm ada ni

    ReplyDelete
  11. AJ berat tak ideal langsung dengan tinggi...
    AJ underweight..
    Hehhehehehh...

    ReplyDelete
  12. Leptin green coffee yang dlm sachet ada d jual kt outlet sasa festival ct, sasa wngsa maju.lg bagus kalo siang minum coffee n mlm sblum tdor u makan weightloss plum keluaran leptin jgk.weightloss plum mbuatkan lawas k toilet.

    ReplyDelete
  13. salam alaik awak..maaf mencelah..kebetulan sy mncari buyer leptin green coffee..alkisahnya sy beli leptin ni pun nk try selimkn bdan tup2 sy pregnant x bleh nk berleptin.. ade 4 kotak plak tu.. if awk nk sy mmg nk letgo bgi hrga murahh jer.. kalo nk sms sdy yer 0177808079.. tq ;)

    ReplyDelete
  14. Wow, this article is good, my sister is analyzing these
    things, so I am going to let know her.

    My page :: green coffee bean reviews :: :
    :

    ReplyDelete
  15. Hi there I am so grateful I found your web site, I really
    found you by error, while I was looking on Yahoo for something else, Anyways
    I am here now and would just like to say thank
    you for a tremendous post and a all round interesting blog
    (I also love the theme/design), I don’t have time to read
    through it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be
    back to read a lot more, Please do keep up the fantastic jo.


    Here is my site - http://groovy.li/status/index.php/barretttv

    ReplyDelete
  16. Hi..kat mana boleh dapatkan barang ni??berape rm ea??

    ReplyDelete
  17. Mna nk sy nk dpt kopi hijau nih?? Ada sape taw jual dimane?? Area ampang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hubungi GENOMIKO COFFEE untuk mendapatkan GREEN COFFEE BEAN Tel 0195772587

      Delete
    2. Hubungi GENOMIKO COFFEE untuk mendapatkan GREEN COFFEE BEAN Tel 0195772587

      Delete
  18. d lazada ade di jual

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Assalammualaikum wht. Saya nak beli green coffee ni. Mcmne klu u tolong i. So i bgi my number here pls wasap i. I hafiz 012 393 2457. Tqvm

    ReplyDelete
  23. nak beli kat ne ya

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum semua :)....sye nak tanye green coffe ni ade dijual kat kemaman tak ?? Tapi bukan melalui online lah...ade tak ?? And lagi satu boleh jelaskan kat sye kenpa budak 16 ke bawah x boleh minum green coffe tu ? Sebb sye nak bagi anak buah sye minum ni and dia tersangatlah bulat dan gebu comel sehingga mencecah 84 kg...jadi ape yg perlu sye lakukan untuk bantu anak buah sye kurus ?? Sebb sye kesian tengok dia tu..tahun depan(2017)baru umur dia cecah 16 but still 15 lah kiranya..pleasee anyone can help me ??..Terima kasih kepade yg sudi membantu...Assalamualaikum;)

    ReplyDelete
  25. Knpe perlu ambil booster whitening?
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    .
    ✅lulus KKM .
    KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
    💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
    💜Putih sepantas injection .
    💜Tidak Ada kesan sampingan .
    💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
    💜Menghapuskan toksin dlm badan
    💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
    💜Mengecutkan jerawat .
    💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
    💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
    💁🏼Satu botol tahan satu bulan
    💁🏼100% halal 💁🏼Produk malaysia
    .
    Mkn 3 capsules insyallah dh ada kesan 😀
    ✅Rm60 postage (SM add Rm8)
    (SS add Rm11)

    ReplyDelete
  26. Knpe perlu ambil booster whitening?
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    .
    ✅lulus KKM .
    KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
    💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
    💜Putih sepantas injection .
    💜Tidak Ada kesan sampingan .
    💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
    💜Menghapuskan toksin dlm badan
    💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
    💜Mengecutkan jerawat .
    💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
    💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
    💁🏼Satu botol tahan satu bulan
    💁🏼100% halal 💁🏼Produk malaysia
    .
    Mkn 3 capsules insyallah dh ada kesan 😀
    ✅Rm60 postage (SM add Rm8)
    (SS add Rm11)

    ReplyDelete
  27. Kat Labuan mana tempat ada jual?

    ReplyDelete
  28. Kalau nak order macam mana ya dan berapa harga?

    ReplyDelete
  29. Saya pernah dgr tntg green coffee . Tp sy beli direct seller usa . Original dan berkesan . Sebab memula keluar produk nih dari usa . Then membiak kt negara lain . Papehal green coffee so far mmg terbaik . Bgus jgk la under usa . Nti smpi kt malaysia dowg dah adun guna bahan lain . Yg ada masalah berat bdn obes melampau bole try ye . ☺☺☺☺☺☺

    ReplyDelete
  30. Saya pernah dgr tntg green coffee . Tp sy beli direct seller usa . Original dan berkesan . Sebab memula keluar produk nih dari usa . Then membiak kt negara lain . Papehal green coffee so far mmg terbaik . Bgus jgk la under usa . Nti smpi kt malaysia dowg dah adun guna bahan lain . Yg ada masalah berat bdn obes melampau bole try ye . ☺☺☺☺☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Now u beli lagi under direct seller USA tu ke? Bole WS I x? nak direct beli jgk 014-924 8054 Aeina

      Delete
    3. Miss Am Moi.. bole share info x mcm mane nak dptkan green coffee original from usa ni... tq... 😊😊😊

      Delete
    4. Miss Am Moi.. bole share info x mcm mane nak dptkan green coffee original from usa ni... tq... 😊😊😊

      Delete
    5. Dear u beli kt mana. Pls Whatsapp me 0132541136

      Delete
  31. dimana saya bisa dapat di johor bahru..

    ReplyDelete
  32. betul ke kt farmasi guardian n watson ada jual?
    sy trcari2 ni

    ReplyDelete
  33. Saya berminat dgn green coffee... plz reply 0176147819... Rizal

    ReplyDelete
  34. Mana saya nak dapat green coffee ni..plzz reply..196004155 zila

    ReplyDelete
  35. Saya pon nak green coffee...please reply me
    Zila - 0196004155

    ReplyDelete
  36. SmartSenses is your right place to buy Green Coffee 1000. You can buy green coffee online to get your body thin, Buy green coffee in Dubai with quick organization. We in like manner offer Leptin Green Coffee 1000 with quality diminishing regular and diminishing coffee to make you thin in days.

    ReplyDelete
  37. Spe prnh guna dah? Mmg menjadi ke?

    ReplyDelete
  38. anyone yg dah beli and try green coffee ni,,can u please contact me at 011-12516041..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah