Wednesday, October 30, 2013

WW in October #3

The Pinky Taxi

28 comments:

  1. comel dan cantik ^_^tambang pon mesti cantik jugak ^_^

    ReplyDelete
  2. cute mute keter ni tau...baru la gegirl...auwww....

    ReplyDelete
  3. haaa..ko hade?hehehee..smart giler!

    ReplyDelete
  4. comey la kak zaza tapi sure mahal la ...

    ReplyDelete
  5. ala xpernah nampak atas jalan raya lagi ni. cumilll :)

    ReplyDelete
  6. Kena hias dgn hello kitty lagi mengancam ni zaza...

    ps: tadi kakak baru nak komen yg kutu tetiba hilang N3nya...

    ReplyDelete
  7. taxi ke tu...ohaiiiiii meriah besar2 bunga rayanya :)

    ReplyDelete
  8. Cik Jah punya kuda ke tu?.....Lawo....mcm pink panther! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha agak2 lah Bedah oii.. kalau gini lah kuda cik jah.. semua jantan nak tahan naik teksi pink cik jah hehehe
      cik jah terjumpa kt tepi jalan.. trus snap gmbr teksi pink ni ;)

      Delete
  9. hanya perempuan jer yg akan naik agaknya

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. bukan SA.. terjumpa kt tepi jalan.. tgk mcm cute je trus Zaza snap ;)

      Delete
  11. 1st time tgk Myvi buat teksi ni..
    Viva pink buat teksi ada tak? :)

    ReplyDelete
  12. Teksi Myvi pun dah ada...sesuai utk wanita warnanya

    ReplyDelete
  13. Comelnya teksi. Kalau budak2 naik mesti tak mau turun. hahaha

    ReplyDelete
  14. berbunga bunga hati ini kalau dapat naik teksi pink ni.heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah