Wednesday, October 23, 2013

KhaNish

Hi Cik Tom.. aku peratikan ada diantara Cik Tom di alam maya ni keliru dengan nama KhaNish.. Sorry yer.. untuk perbetulkan keadaan, aku kena buat press conference kat sini.. pergghhh kau ingat kau artis kew??? kakakaka ;P

Tak lah... bukan press conference, aku cuma nak declare dan bagi korang clear je nama KhaNish yang selalu aku dok sebut2 dalam blog aku ni. 

Jom aku perkenalkan siapakah KhaNish yer =)


 Ini Khairine Adrina.. anak perempuan den yang berusia sembilan tahun. So singkatan dari KhaNish ialah 'Kha'


Zoom sikit muka budak ni..


Ini Danish Izdiyad.. anak lelaki den yang berusia lapan tahun. So singkatan dari KhaNish ialah 'Nish'

Zoom sikit muka budak ni.

So nama 'KhaNish' tu datang dari.............

Khairine & Danish = KhaNish

Diulangi sekali lagi.........

Khairine & Danish = KhaNish


KhaNish

So clear yer harap anda tak keliru lagi  ;)

Ohh ada satu lagi yang buat kawan2 ku di alam maya ni keliru dengan gelaran 'Emak Nenek'. Panggilan Emak Nenek tu ada lah untuk emak aku.. nenek kepada KhaNish..

Kalau korang ada baca review aku kat [LINK] ni, korang akan tahu kenapa dan dari mana datangnya panggilan Emak nenek tu.


Ini Emak Nenek.. Emak aku!!! 

Itu je yang aku nak sampaikan dalam entry ni yer.. Haram maklum =)

41 comments:

  1. kehkehkeh...anak retis mcm ni la kene ckp terang-terang..hahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakaka retis mana dtg nya pulak izwa oii hahahaha
      cuma takut org keliru je ;)

      Delete
  2. Mak retis...anak2 retis nenek pun jadi retis lah jugakkkk...selalu masuk blogkan...ehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan retis kak.. ini menggeletis namanya kikiki

      Delete
  3. haaa...SA dah lama tau dah..confirm combined nama dak berdua yang gojes tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy 1000markah untuk SA yang bijak & cepat pick up =)

      Delete
  4. yer la 2 kak zaza oi hannis dah agak pun gabungan akak n adik kan? hurmm name pun nak jadi isu huhu glomour la kak zaza oi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn kata glamour ke tidak Hannis.. kadang ada yg komen kat entry akak si Khairine tu dipanggilnya KhaNish..

      Delete
  5. hehehe...senangkan buat terus press conference..ahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha press conference poyo namanya ni ;P

      Delete
  6. hahaha...siap kena buat press conference tu...tp cik kiah mmg dah tau si KhaNish tu sape...anak2 cik bedah cun tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe maceh lah cik kiah sbb memahami..

      Delete
  7. OK...makluman jelas dan terang! Tak buat makluman kat Melodi jugak ke...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha over lah pulak nak masuk melodi.. ;P

      Delete
  8. maknya muda lagi dah ada anak dara, anak bujang..

    ReplyDelete
  9. nasib baik buat press conference,..kalau tak nanti kompius mak jemah..hehehe

    ReplyDelete
  10. haha.. at first dulu keliru gak tapi bila lama2 di amati baru dapat tahu,, bagus gak kak zaza buat press conference macam ni supaya semua orang tahu hehehe.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh takut org keliru siapa danish & siapa Khairine =)

      Delete
  11. Emak Tok, ada ke? ke ada nama lain..

    ReplyDelete
  12. hensem dan cantik like mummy n daddy...

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan dari Mieza.. 1st time singgah sini terus skodeng entri Zaza.. Hehe.. Follow gak.. =) Unik la nama anak2 Zaza ni.. Tapi nampak si adik lagi besar dari si kakak nih.. Lawan tokey nampak.. Hehehehe.
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  14. babe anak2 u dah besar.. u nampak muda:)

    ReplyDelete
  15. haha kena buat press conference pulak kan, tapi yang KhaNish tu macam leh agak. yang emak nenek tu keliru juga hari tu. jap lagi nak terjah lah LINK di atas.

    ReplyDelete
  16. wah dah besar2 anak... teruna dan dara.. hehehe cute je!

    ReplyDelete
  17. Hehe..ok noted :-)
    MiL eina, panggilannya Mak Tok
    Sebelah eina, panggil tok jer... :-)

    ReplyDelete
  18. Conbined lagi senang erk. Tak yah nak taip panjang2. Pandai posing 2 beradik ni. Macam sapa...ahaks...

    Babe..dekat dah tu rumah. Ampang hilir kat area flat tu ker? Blh ah kita ngedate klo balik kg pandan ☺☺

    ReplyDelete
  19. yang sulung tu sebaya anak ai dak Kakak.. ;)

    ReplyDelete
  20. Khairine bila pakai spek ..senyum macam tu...mmg sebijik muka mommy dia...:P

    u all kawin umur berapa haaa? :P

    ReplyDelete
  21. Cik Jah....den dah tau dah nape dan siapa name tu semua .... ekau tak yah buat press conference pun tak po hehe

    ReplyDelete
  22. oo..bru tau ni..hehe..better late than never~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah