Sunday, October 27, 2019

Casing Handphone Garfield Dah Sampai

Sambungan cerita dari entry ni à Casing Handphone Garfield ß

7 days counting baru sampai. Ye faham.. barang datang dari jauh kennn.. China, memang ambik masa sikit nak sampai. I already understood sebab banyak dah barang dari shopee yang I beli dari China.. Uppsss tercerita pulak hehe.

Actually, casing handphone I ni susah nak cari. Pergi mana-mana sokmo model ni tak ada jual... Nyampah! Now I have 3… tiga tiga ni pilihan dan design yang I terlalu suka.

Sangat bahagia tengok si kucing gemuk ni bila dah tersarung dekat badan handphone i hehehe. Love u mok!

Cukup 3 minggu. Harini casing yang I order sama date dengan casing gambar atas (yang putih) baru tiba harini. Queries jugak kenapa tak sampai-sampai. Bila chat dengan seller, dia kata haritu ada masalah logistic. I kena tunggu at least sampai 21 Oct. Tunggu tunggu tak jugak sampai. Tengok tracking macam tak sampai-sampai je lagi. Tau-tau harini muncul.


Setakat ni, baru ini je collection cading handphone Garfield i. Let’s hunting lagi!! 😉

4 comments:

  1. peminat tegar garfield rupanya kak zaza ni. comellah kak yang orange dan latest putih tu.

    ReplyDelete
  2. peminat tegar Garfield lah ni ye..

    ReplyDelete
  3. memang bercinta sakan beli barang dari china kan tapi perasaan tu yg best, tau2 dah sampai kat tangan ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah