Monday, October 7, 2019

Birthday 🎈 Zaza 2018 @ BLVD House

28 Oktober 2019 cukup setahun yang sepatutnya entry ni di post tahun lepas LOL. Ye ini cerita pasal makan-makan sempena birthday i tahun lepas. So tahun ni punya cerita birthday makan-makan 28 Oktober soon, mungkin tahun 2021 baru akan dikeluarkan agaknya ngehngehngeh.

NJ bawak pergi makan makan sempena Birthday i last year. Mulanya memang i tak tau langsung pun kemana dia nak bawak. Masa dalam kereta, tengok route yang dia jalan tu macam dah boleh baca ke mana dia nak bawak i makan .. jangan main-main tau.. i budak Kolumpor. Jangan kencing i kalau setakat jalan jalan kat KL ni. Semua ceruk i tau ya! #OkDoneRiak

Birthday I tahun lepas jatuh pada hari Ahad, NJ bawak pergi brunch. Selalu kalau sapa sapa #NJ2424Family punya birthday jatuh pada hari weekdays, kitorang akan pergi makan-makan pada hari yang sama hari birth date tu. Tak kisah lah hari apa pun... janji tradisi #NJ2424Family ni tetap akan celebrate cara makan-makan kat luar pada date yang sama hari kelahiran.

NJ pilih BLVD House yang kat Naza Tower, Platinum Park yang dekat ngan KLCC tu.




Dapat present dari somi. Thx Bie. Tahun ni nak bagi present apa pulak????? ðŸĪ­ðŸ˜… Tazabar i nak tau 😜


Bila cerita dah terlalu lama, i rasa macam i dah tak boleh nak recap balik apa moment yang jadi masa ni hahaha. Nampak sangat dah lanjut usia ni makin nipis daya ingatan 😂ðŸĪĢ 

Tu lah yang dapat i update. Malas pun ye juga nak gali gambar tahun lepas. So cukup sekadar ni je. 

Lepas ni nak sambung buat entry Birthday Danish pulak yang dah terperam dari bulan April haritu. InshaAllah moga ada kekuatan ðŸĪŠðŸĪŠ


2 comments:

  1. Muda belia lagi ko jah...hehehehe...well best la sambut birthday..SA mmg x la sambut..klau ada pun setakat potong kek and makan ramai2 kat umah..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday kak untuk tahun lepas.Hehe. Tahun ni wish bila sampai masanya. dah setahun berlalu memang tak boleh recap. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah