Monday, June 2, 2014

Cuti


Salam Senin korang.. kerja ke harini?? Aku choti.. ni pun keudara live dari kampung. 

Since Sabtu lagi aku dah sampai Melaka.. semalam pegi mandi2 kat A'Famosa Water World.. nanti aku up entry tu yer.. harini still kat Melaka lagi.. tapi pagi ni aku, Khairine & Danish cuma lepak kampung je sementara tunggu Nizam pegi kerja.. dia ada kerja sikit nak buat kat CIMB melaka ni.. karang tengahari dia habis kerja baru boleh ajak jalan2 pekena coconut shake ke atau jalan2 kat Banda Hilir.

Tu yang bestnya pergi Melaka ni.. tak payah susah payah cari hotel.. kitorang lepak kat kampung je.. sambil2 tu boleh jalan2 ala2 tourist dikampung sendiri.. hehehe.

Sent from Samsung Note3

25 comments:

  1. cehhh..ni yang aku jeles niii....aku takde kg okehhh!

    ReplyDelete
  2. suka snagat melaka tau
    tapi tak berkesempatan nak gi selalu
    enjoy ur holiday ye zaza

    ReplyDelete
  3. melaka katne..akak dah beberapa hari dah kat merlimau..

    ReplyDelete
  4. Yeza.. senang kan.. save duit hotel.. aku balik penang pun tido kat rumah parent.. manyak syiok..

    ReplyDelete
  5. Best lah orang ada kampung. Aku setakat kampung pandan tu jewr lah kampung aku. Cencalok jgn lupa yer jah ☺

    ReplyDelete
  6. kokonat sake!! oiiimeemmmgeyyyy sedap gilos!

    ReplyDelete
  7. nyamannya kg..lama xblk kg..hukhuk..tp siyes, klu nk jln2 melaka la plg best..byk tempat bole jln..lgpun dekat..selamat berchoti ya..xsabar nk baca entry afamosa water world..tgk gmbr kt ig pun dah excited..hikhik

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti kak..seronoknya kat kampung!

    ReplyDelete
  9. Seronok la kampung di Melaka...sambil menjengah kampung dapat jalan2... jelesnyee :)

    ReplyDelete
  10. kakak zaza, sorry sy busy lately. xdpt nk singgah n komen. rindu kakak gojes :(

    ReplyDelete
  11. syoknye balik kampungg... jeles bertingkat-tingkat ni..hehe. selamat bercuti kak zaza.. ;)

    ReplyDelete
  12. untung laaaaaaaaaaaaa..hotel free! hahahaha

    ReplyDelete
  13. Bestttttttttt.....julia kalau balik pahang ke penang mmg hotel sedia ada...so siap duit pi jenjalan...berbaloi...happy holiday zaza

    ReplyDelete
  14. ohhh cuti rupanya ko Jah.....hehe
    Mmg untung tak yah nak keluar duit hotelkan Zaza.... tak gi zoo malam ke?

    ReplyDelete
  15. Syioknya balik kg.. dah la kg kat melaka pulak tue..adoii lagi la jelosss..melaka best tue.. =D

    ReplyDelete
  16. best nye blik kg cum jln2 makan angin =)

    ReplyDelete
  17. lorrr,kalau tak dah boleh jumpa kat jonker walk hari sabtu baru ni...gi selit join lawatan ke kilang mamee.

    ReplyDelete
  18. cuti ye.. bestnya kak.. lama tak cuti ni?..

    ReplyDelete
  19. bes la..dapat balik kampung...

    ReplyDelete
  20. amboi..kakjah..jalan2 ala tourist kat kmpung sendiri ha..ha.. kelas :P

    ReplyDelete
  21. Ari2 buka blog u zaza...nanti cepat2 update taw pi a famosa tuh....weeeeeee dah lma x splashing2 ni....tp nak puasa dah huwaaaaaaaa....cpt2 update tau...winduuuuuuuu entry berkilometer hahahhahahha

    ReplyDelete
  22. owh! zaza orang melaka yer...baik2 yer bercuti tu ,...jaga diri jangan nakal2... hehe :)

    ReplyDelete
  23. waa.. bestnya.. :) sy sejak prgnt ni ntah napa ckup malas nak berjalan.. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah