Wednesday, December 18, 2019

Tak Ada Mood Fikir Result PT3 Esok

Dear Khairine, actually Mommy pun nervous pikirkan result PT3 keluar hahaha. Sama jugak getaran masa Khairine nak ambik result UPSR 3 tahun dulu. Dalam pada nervous tulis ni, Mommy saja buat ada gelak-gelak sikit dalam tulisan ni 😂😂😂 poyo betul Mommy ko!

Dunno how to describe. Apa yang i tau, i memang nervous. Apatah lagi si calon PT3 yang nak ambik result esok kennn. Mesti korang lagi teruk bergetar dari Auntie kennnn.. hahaha.

Calon PT3 yang bakal ambik result esok hikhik 😛

Banyak betul kesalahan tatabahasa dia dalam WhatsApp ni... hahaha

Tadi masa buat kerja, tiba-tiba Khairine WhatsApp i. Terus be like 😱 Ya Allah.. kau dah kenapa anak?? kenapa buat ayat panjang-panjang sedih-sedih sangat ni?? Mommy is kennot you know.. nanti mula lah berkaca-kaca bijik mata ni 😩


Pastu tanya dia dah settlekan ke baju-baju nak basuh kat rumah tu... jawapan dia TAK ADA MOOD... Ayoooo!! Mak tak tau nak reply apa dah 😅

To all PT3 candidate, good luck for tomorrow. Tak kisah je apa result yang uoll bawak balik nanti tunjuk kat parents... Auntie percaya uoll dah berusaha sehabis baik dah. 

Those yang apply masuk MRSM, kita sama-sama tunggu result tahun depan. Congrats in advance from Auntie kalau korang dapat masuk MRSM nanti ya 💓

13 comments:

  1. harap Khairine dapat result yg terbaik. auntie doakan. aamiin ^_^

    ReplyDelete
  2. My Dania relax je mcm xde apa berlaku..i plak ug geram..aduyaiii...rama2 dh berterbangan dlm perut mama ko ni nak oiiii...org lain semua nebes...apapun keputusan kita kita terima je za..diirang dh buat yg terbaik

    ReplyDelete
  3. Hari ni 18 hb
    Esok 19
    Harap2 kerin dapat keputusan yang cemerlang.

    ReplyDelete
  4. INSYALLAHH... all the best.. u jangan lah nervous sangat.. relax..

    ReplyDelete
  5. All the best... Muka manis ni result mesti manis-manis....

    ReplyDelete
  6. Nervous lain macam kan. Ini belum nervous SPM lagi nih. Hihi..apapun keputusan dah keluar dan terima apa yang dapat :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Zaza Abdul Latif Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah